18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialVremea. Luni se încălzeşte

Vremea. Luni se încălzeşte

Temperatura va fi apropiată de normalul perioadei la începutul săptămânii. Vor fi innorari temporare in regiunile nordice si centrale, unde mai ales in cursul zilei pe arii restranse va ploua slab, anunţă meteorologii.

In restul zonelor cerul va fi variabil, iar ploile izolate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade in delta si 20 de grade in vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa intre 2 si 9 grade, mai scazute in depresiuni. Izolat vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti, vremea se va incalzi semnificativ. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jur de 18 grade, iar cea minima de 6…8 grade.

Marti, vremea va fi in general frumoasa si calda pentru aceasta data din an in cea mai mare parte a tarii. In cursul zilei, cerul va avea innorari trecatoare si doar izolat vor fi posibile ploi slabe in sud si la munte. Noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat in regiunile intracarpatice, astfel incat, spre dimineata, va ploua local in nord-vestul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor continua sa creasca usor si vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 11 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

Cele mai citite

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă