18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialVremea în week-end. Meteorologii anunță temperaturi de până la 24 de grade

Vremea în week-end. Meteorologii anunță temperaturi de până la 24 de grade

După vremea capricioasă din ultima perioadă, meteorologii anunță două zile cu temperaturi de până la 24 de grade. Vor fi și înorări și ploi trecătoare, dar numai izolat și de scurtă durată.

Sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă şi va fi caldă pentru această perioadă în regiunile intracarpatice. În restul ţării regimul termic se va înscrie în limite normale. În vestul şi sud-vestul ţării, este posibil să pluă slab. Temperaturile maxime se vor încadra între 14-15 grade pe litoral şi 24 de grade în nord-vest.

În București vremea va fi frumoasă, valorile termice apropiindu-se de cele normale ale perioadei. Vântul va avea unele intensificări.Temperaturile se încadrează în intervalul 18-20 grade Celsius. Dimineaţa se vor înregistra în jude de 8 grade.

Duminică, va ploua slab, pe arii restrânse, în sud-vestul şi sudul ţării, iar aceste ploi pot fi însoțite de descărcări electrice. În restul ţării cerul va fi variabil. În regiunile estice, sudice, centrale şi la munte este posibil ca vântul să aibă unele intensificări. Temperaturile maxime se situează în intervalul 15- 24 de grade.

În Bucureşti, cerul va fi variabil. Spre seară sunt posibile ploi de scurtă durată. Dimineaţa se vor înregistra în jur de 6 grade. Temperatura maximă va fi de 19-20 de grade.
 

Cele mai citite

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă