21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVladimir Putin ameninţă că va destitui cabinetul condus de Dmitri Medvedev dacă...

Vladimir Putin ameninţă că va destitui cabinetul condus de Dmitri Medvedev dacă nu îşi va îndeplini sarcinile

În timpul unei şedinţe cu uşile închise pe tema mutării locatarilor din clădirile vechi şi avariate în locuinţe noi, Vladimir Putin i-a acuzat pe miniştri şi guvernatori că nu îşi îndeplinesc programele sociale, se arată într-o înregistrare apărută în presă, scrie Wall Street Journal, potrivit Mediafax.

La Elista, locul unde a fost ţinută şedinţa, Putin a avertizat că dacă nu îşi îndeplinesc sarcinile, atunci sunt nevoiţi să plece.

”Dacă nu ne ţinem de promisiuni trebuie să recunoaştem că ori eu lucrez ineficient ori voi nu munciţi cum trebuie şi trebuie să plecaţi. Vă spun cinstit că eu cred că este vorba despre a doua variantă”, a spus Vladimir Putin celor care au participat la şedinţă.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a încercat mai apoi să schimbe sensul cuvintelor preşedintelui, precizând că Putin se referea la guvernatori, fără a fi implicaţi membrii cabinetului condus de Dmitri Medvedev. De asemenea, acesta consideră că publicarea filmului este ”lipsită de etică”.

Discursul lui Putin a fost dat publicităţii înainte ca Medvedev să prezinte în Duma raportul de activitate pe anul trecut al guvernului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă