19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVlădescu: Cea mai mare nebunie a fost să fug cu Irina Boureanu

Vlădescu: Cea mai mare nebunie a fost să fug cu Irina Boureanu

Fostul ministru de Finanţe Sebastian Vlădescu a vorbit pentru prima dată despre viaţa lui personală şi despre aventurile sale amoroase, potrivit ziare.com.

În vârstă de 52 de ani, Vladescu are reputatia unui mare cuceritor. El a spus, într-un interviu pentru CanCan, că s-a îndrăgostit pentru prima oară la 11 ani, dar asigură că numărul femeilor din viaţa lui este mai mic decât se vehiculează în presă.

El subliniază că femeile din viaţa lui nu au fost alese întâmplător, dar recunoaşte că cea mai mare nebunie pe care a făcut-o a fost să fugă cu Irina Boureanu, fosta soţie a deputatului PD-L Cristian Boureanu.

„Când am plecat de acasă, fără să stau să mă gândesc la nimic, ci am fugit pur şi simplu două săptămâni cu Irina (…). În viaţa mea femeile au fost o întâmplare, nu am căutat să găsesc una anume. Îmi plac femeile cu care mă înţeleg. Vii, frumoase, cele cu care pot să mă cert, să râd şi să vorbesc. Îmi plac femeile inteligente, care îmi sunt sau îmi pot fi partener, prieten, iubită şi amantă”, a adaugat Vlădescu.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă