22.4 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialVin americanii

Vin americanii

Intrati in vacanta in postura de lideri ai seriei, cu punctaj maxim, avand noua victorii in tot atatea partide, oficialii echipei de baschet Politehnica Iasi se gandesc deja la retur. Antrenorul Costel Moscalu a declarat ca intentioneaza sa intareasca lotul in pauza de iarna cu doi jucatori americani, cele doua achizitii urmand sa fie realizate cu bani de la Fundatia Sportului Iesean.
"Am luat legatura cu conducerea clubului si am anuntat ca avem nevoie de bani pentru a face cateva transferuri importante in aceasta pauza competitionala. Avem in vizor doi jucatori americani care evolueaza acum la o echipa peste Ocean, dar pe lista noastra sunt si romani. Directorul CSU Poli, Leonida Antohi, ne-a asigurat ca sunt bani pentru aceste transferuri. Urmeaza sa demaram negocierile cu jucatorii si sa facem formalitatile pentru a-i aduce in tara", a declarat Costel Moscalu.
"Conducerea Fundatiei Sportului Iesean a dat asigurari ca ne va pune la dispozitie banii pentru a-i aduce pe cei doi jucatori americani. Echipa este valoroasa, dar trebuie intarita pentru a fi siguri ca are sanse reale sa promoveze in prima liga. Daca vom mai aduce cel putin doi jucatori valorosi cu siguranta nu vom rata promovarea in anul 2009", a precizat directorul CSU Poli Iasi, Leonida Antohi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă