20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialViitorul, primul succes în Turcia

Viitorul, primul succes în Turcia

FC Viitorul şi-a continuat, sâmbătă după-amiază, seria partidelor de verificare în cantonamentul din Turcia. Jucătorii pregătiţi de Cătălin Anghel au susţinut al treilea meci de verificare pe tărâm turcesc, întâlnind cea mai titrată echipă bulgară din istorie, CSKA Sofia (31 de titluri, 10 cupe şi 4 supercupe). Partida s-a încheiat cu succesul Viitorului, scor 2-1, constănţenii bifând victoria după ce au refăcut handicapul unui gol.

Pentru constănţeni au marcat Gabriel Iancu care a înscris spectaculos direct din lovitură liberă, restabilind egalitatea şi Aurelian Chiţu care a punctat cu o lovitură de cap, în minutul 45.

„A fost un meci foarte bun de pregătire împotriva unei formaţii puternice. Astfel de partide ne călesc pentru Liga I, vedem ritmul pe care îl vom întâlni şi în primul eşalon. Astfel de partide, încrâncenate pe alocuri, sunt binevenite. CSKA are mulţi jucători cu experienţă, cu calitate şi luptă an de an pentru titlu”, a declarat după încheierea jocului patronul clubului constănţean, Gheorghe Hagi, pentru site-ul oficial al clubului.

Viitorul va mai disputa în Turcia alte două jocuri de verificare. Primul este programat pe 10 iulie, în compania celor de la Zob-Ahan, locul 6 în prima ligă din Iran, iar o zi mai târziu echipa de pe litoral va da piept cu Sivasspor din Turcia. În primele două jocuri disputate în Turcia, Viitorul a cedat partida cu Volga Novgorod (Rusia, Liga I) 0-1 şi a remizat cu Sepahan (campioana Iranului) 0-0. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă