17.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialViitorul lui Hagi avanseaza in Cupa Romaniei

Viitorul lui Hagi avanseaza in Cupa Romaniei

» Viitorul Constanta, echipa lui Gheorghe Hagi, s-a calificat in faza a patra a Cupei Romaniei, dupa ce a invins pe AS Municipal cu 3-1.

» Tinerii jucatori de la Academia "Gheorghe Hagi" asteapta acum startul campionatului Ligii a III-a si adversarul din faza urmatoare a Cupei.

Cea mai noua echipa de fotbal a Constantei, Viitorul, este in plina ascensiune. Trupa pregatita de Ianis Guda si al carei patron este celebrul Gheorghe Hagi a reusit sa se califice in faza a IV-a a Cupei Romaniei. Tinerii jucatori ai "Regelui" nu au avut probleme in a depasi o formatie de amatori la care insa evolueaza fosti fotbalisti precum Adrian Pitu sau Stelian Carabas si la care este legitimat si viceprimarul Constantei, Gabi Stan, acesta din urma intrand doar in finalul meciului. Chiar daca diferenta de pregatire a fost neta in favoarea Viitorului, cei care au deschis scorul au fost cei de la Municipal. Pidu a profitat de o greseala in defensiva adversa si l-a invins cu un sut din unghi pe portarul Raduta. 1-0, scor care avea sa se consemneze la pauza. Mitanul secund s-a jucat intr-o singura directie, spre poarta Municipalului. Mai intai, in minutul 54, Grigoras a pasat in fata portii, iar Stanciu a readus egalitatea. Cateva minute mai tarziu, Viitorul prelua conducerea cu un gol tras la indigo.

Scorul final, 1-3, a fost stabilit de Banoti, care a marcat din interiorul careului dupa ce a primit o pasa de la autorul primelor doua reusite. Despre meciul cu Municipal, antrenorul Ianis Guda a declarat: "Am avut probleme in prima parte pentru ca jucatorii nu mi-au respectat indicatiile. Am fost nevoit sa fac patru schimbari la pauza si asta s-a vazut. Municipal stiam ca nu poate face fata din punct de vedere fizic si asta ne-a ajutat. E bine ca am reusit sa ne impunem, chiar daca nu am avut in primul 11 opt din titularii obisnuiti".

» La echipa patronata de Hagi este legitimat si viceprimarul Constantei, Gabi Stan.

» Poate juca cu Farul
Viitorul asteapta acum aflarea adversarului din etapa urmatoare, runda in care vor intra in scena si echipele din esalonul secund, ceea ce inseamna ca echipa va putea avea ca adversar chiar pe FC Farul. Faza urmatoare a competitiei este programata pe 26 august. Pana atunci, Viitorul ar trebui sa debuteze si in campionat, insa FRF a anuntat o sedinta extraordinara in care este posibil sa se decida amanarea startului sezonului. Motivul ar fi acela ca multe echipe din esalonul 3 au probleme financiare si se vor retrage, ceea ce inseamna o noua alcatuire a seriilor.

Cele mai citite

Sebastian Burduja: Am atras peste 13 miliarde de euro, fonduri nerambursabile

Ministrul Energiei transmite că România este în plină revoluție energetică Ministrul Sebastian Burduja a afirmat, în cadrul unei conferințe, că până la sfârșitul anului, vor...

Beneficiile implanturilor dentare pentru sănătatea orală și calitatea vieții

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta viața ta dacă ai scăpa de cele mai mari complexe? Pentru mulți, dantura nu este tocmai un motiv...

De ce să optezi pentru tablă metalică? Montaj profesionist și avantaje pe termen lung

Când te gândești la acoperișul casei tale, știi sigur că vrei ceva care să reziste mult și bine, dar să arate și cum trebuie....
Ultima oră
Pe aceeași temă