10.5 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO. SCANDAL la Constanţa: Angajaţii unui fast-food, ATACAŢI cu un cuţit. Atacatorul...

VIDEO. SCANDAL la Constanţa: Angajaţii unui fast-food, ATACAŢI cu un cuţit. Atacatorul a fost identificat

Bărbatul care a provocat scandal într-un fast-food din centrul Constanţei, unde a bătut un angajat şi pe restul i-a ameninţat cu un cuţit, a fost identificat de poliţişti, fiind vorba despre un tânăr de 29 de ani, cetăţean turc, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, anchetatorii au stabilit că cel care a provocat scandalul în fast-food este un bărbat de 29 de ani, rezident în Bucureşti, pe numele căruia a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, loviri sau alte violenţe şi furt calificat.

“Poliţiştii Secţiei 3 Constanţa îl caută pe bărbatul de 29 de ani, din Bucureşti, pentru a fi adus la audieri”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Gelu Manolescu.

Poliţia Constanţa a declanşat o anchetă după ce televiziunile au difuzat imagini din timpul atacului surprinse de camerele de supraveghere ale unităţii, patronul acesteia neprezentându-se încă la poliţie pentru a depune plângere.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum bărbatul intră în local şi începe să îl pălmuiască pe tânărul care servea în spatele tejghelei, după care ia un cuţit lung de peste jumătate de metru, folosit la tăierea carnii pentru kebab şi shaorma, cu care îi ameninţă pe angajaţi, dar şi pe cei câţiva clienţi aflaţi la ora respectivă în fast-food. De asemenea, bărbatul distruge tot ce îi stă în cale, după care reuşeşte să dispară.

În timpul scandalului, una dintre angajatele din local a leşinat, fiind ajutată de colegi să se ridice.

Imaginile au fost postate pe internet, iar autorul postării susţinea că bărbatul respectiv este un fost angajat al localului care a fost dată afară.

“În 27 februarie, în urma unui material video apărut în mass-media, în care sunt difuzate imagini cu un bărbat care agresează un angajat al unei unităţi de alimentaţie publică din municipiul Constanţa şi provoacă mai multe distrugeri localului, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Constanţa s-au autosesizat şi au început o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor aspectelor în care s-a produs evenimentul, urmând să fie făcute cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun”, se preciza într-un comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa.

 

 

Cele mai citite

Rata şomajului a crescut la 5,7%, în ianuarie. Cele mai afectate sunt femeile

Rata şomajului în luna ianuarie 2024 a fost, în formă ajustată sezonier, de 5,7%, în creştere cu 0,1 puncte procentuale faţă de cea înregistrată...
00:01:03

VIDEO. Albania, precaută față de Rusia, redeschide o bază aeriană din epoca sovietică

Albania, membră a NATO, care nu are propriile avioane de luptă, a deschis luni (4 martie) o bază aeriană reconstruită din epoca sovietică pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă