25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Polițiștii de frontieră au depistat 30 de persoane care încercau să...

VIDEO. Polițiștii de frontieră au depistat 30 de persoane care încercau să intre ilegal în România

30 de persoane, dintre care 29 de cetățeni afgani și un pakistanez, au fost depistate de polițiștii de frontieră, în timp ce încercau să intre ilegal din Serbia în România. Ei urmăreau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

În noaptea de duminică spre luni, echipajul Poliţiei de Frontieră de pe autospeciala cu termoviziune de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, din judeţul Timiş, a observat mai multe persoane care treceau frontiera din Serbia în România. Astfel, au fost descoperite 30 de persoane de origine asiatică, ascunse în culturile agricole din apropierea frontierei.

Din verificările autorităților reiese că este vorba despre 29 de cetăţeni afgani şi un pakistanez, care nu aveau documente de identitate. Ei au declarat că au plecat din Serbia cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei. Imigranții au fost transportați la sediul Poliției, pentru cercetări. În cauză se fac cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele 30 de persoane urmând să fie predate unei echipe operative de la Serviciul Pentru Imigrări Timiş.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă