18.2 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Numărul românilor pe Facebook a ajuns la 6,6 milioane, aproape un...

VIDEO. Numărul românilor pe Facebook a ajuns la 6,6 milioane, aproape un sfert fiind din Bucureşti

Febra Facebook a cuprins România. Reţeaua de socializare are în prezent peste 6,6 milioane de utilizatori în ţara noastră, cei mai mulţi, aproximativ 1,4 milioane, fiind din Capitală.

Numărul utilizatorilor a crescut cu 800.000 de faţă de luna martie a acestui an, când s-au înregistrat 5,8 milioane de conturi active.

Potrivit unui raport Facebrands.ro, citat de B1TV, cei mai mulţi dintre cei care aleg să-şi facă un cont de Facebook sunt tineri şi nu sunt implicaţi într-o relaţie.

Pe locul al doilea în topul celor mai active oraşe, pe reţeaua de socializare, se află Cluj-Napoca. cu peste 240.000 de utilizatori, iar pe locul al treilea, cu 240 de conturi, se află municipiul Iaşi.

Cei mai puţini utilizatori se afflă în oraşele Rădăuţi, Făgăraşi şi Huşi. Puţin peste 11.000 de persoane folosesc reţeaua Facebook pentru socializare.

Raportul între cei care utilizează facebook-ul este egal între bărbaţi şi femei.

Cele mai citite

Schimbări majore la WhatsApp! Categoria de vârstă pentru utilizarea aplicației, modificată

Gigantul social media a redus vârsta minimă necesară pentru a utiliza WhatsApp în Europa de la 16 ani la 13 ani, ceea ce a...

Mai multe persoane înjunghiate într-un mall din Sydney

Sute de persoane au fost evacuate astăzi dintr-un centru comercial din capitala Australiei, Sydney, după ce mai multe persoane au fost înjunghiate, relatează news.com.au.O...

Cătălin Cîrstoiu: “Bucureştiului îi trebuie centuri verzi, îi trebuie ‘plămâni’ în fiecare sector”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD PNL la Primăria Capitalei, a subliniat necesitatea creării "centurilor verzi" și a "plămânilor" în fiecare sector al Bucureștiului. El a...
Ultima oră
Pe aceeași temă