10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Mutu omul etapei în Italia. Vezi cele două goluri de senzaţie...

VIDEO. Mutu omul etapei în Italia. Vezi cele două goluri de senzaţie marcate de român

Atacantul Adrian Mutu a înscris două goluri pentru echipa Cesena, duminică, în meciul de pe teren propriu cu formaţia Genoa, scor 2-0 (0-0), din etapa a XIII-a a campionatului Italiei.

Mutu a transformat, în minutul 70, un penalty cu o execuţie care l-a lăsat mască pe fostul său coechipier de la Fiorentina, portarul Sebastian Frey.

Atacantul român a marcat şi în minutul 80, un gol fenomenal, trimiţând balonul în vinclul porţii celor de la Genoa cu un şut din afara careului.

“A fost un meci frumos, foarte important. Golul din penalty? Am jucat şase ani alături de Frey, nu ştiam cum să trag şi astfel am optat pentru scăriţă. Sunt foarte mulţumit şi de al doilea gol, a fost frumos. Echipa s-a luptat la toate fazele jocului, a fost foarte agresivă. S-a văzut că ne doream victoria “, a spus Mutu, care a ajuns la cota de 98 de goluri în Serie A, conform presei italiene.

Adrian Mutu a ajuns la cota trei în acest sezon, după ce a mai înscris un gol pentru Cesena în 21 septembrie, în întâlnirea cu Lazio Roma, scor 1-2, din etapa a IV-a a campionatului Italiei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă