25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Maria Sharapova, numită ambasador Porsche. Vezi ce brand reprezintă Lana Del...

VIDEO Maria Sharapova, numită ambasador Porsche. Vezi ce brand reprezintă Lana Del Rey!

Maria Sharapova, fost număr unu mondial în clasamentul WTA, a devenit ambasador pentru brandul Porsche. Producătorul german de automobile supersport anunţă, conform Wall Street Journal, că tenismana din Rusia va avea un contract pe trei ani.

Porsche este implicat în lumea tenisului de mai mult timp, fiind partenerul oficial al turneului de grand prix din Stuttgart, dotat cu premii în valoare de circa 800.000 dolari. Sharapova a câştigat titlul în cadrul acestui turneu în ediţia din 2012, atunci când pentru performanţa sa a primit din partea companiei auto un 911 Carrera S Cabriolet.

“Sunt mândră de mine. Nu numai pentru că am semnat acest contract onorant, ci şi pentru că am fost în stare să ţin acest secret timp de 3 ani”, a scris rusoaica pe contul său de Twitter.

<iframe width=”500″ height=”281″ src=”http://www.youtube.com/embed/bt0TUxR8eIY” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Maria Sharapova a fost numărul unu mondial timp de 28 de săptămâni, prima dată urcând în topul clasamentului în 2005. În prezent ea are 26 de ani.

O altă vedetă care a adunat milioane de fani în întreaga lume, Lana Del Rey, a devenit în 2012 imaginea noului Jaguar F-Type în lume, conform Forbes.

Vezi şi FOTO Premieră mondială: NOUL Icona Vulcano, rival asiatic de 950 CP pentru McLaren P1 sau LaFerrari

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă