20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia VĂRSĂTOR, săptămâna 23 - 29 iunie

VIDEO Horoscop – Zodia VĂRSĂTOR, săptămâna 23 – 29 iunie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 23 – 29 iunie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend Varsatorii ar avea tendinta sa lucreze asa din inertie, cum fac dintotdeauna. Rareori ei isi permit cate un weekend cu distractie, un sfarsit de saptamana lejer, in care sa se simta bine fara sa aiba niciun alt scop, nicio obligatie, niciun interes, fie el cat de discret. Acest sfarsit de saptamana nu va solicita cu nimic intr-atat incat sa nu va lasati prinsi de propriile dorinte si vise si sa porniti fie intr-o mica aventura printr-un parc de distractii, la o terasa, intr-o vizita sau pur si simplu sa leneviti asa cum nu ati facut demult timp.

Nu aveti acum nicio urgenta, nimic care sa va oblige sa munciti in plus. Sigur, unele probleme tot vor persista in mintea dvs., eventual, o carte de vizita cu un numar de telefon asteapta pe masuta, numai sa faceti legatura si sa aveti o reala revelatie referitor la reluarea unei relatii pe care o credeti pierduta. Este o sansa de data asta ce nu trebuie s-o pierdeti din vedere, mai ales daca este vorba despre cineva de care poate sunteti legat prin sange. Dar, per total, toata perioada va fi una destinsa, numai buna pentru a face lucruri sanatoase pentru viata dvs.

Incepand de luni sunteti plin de energie, o energie binefacatoare, careia dvs. nu-i prea intelegeti motivatiile. Va fi ceva ciudat, inedit care anunta lansarea unui nou inceput. Nu este vorba despre schimbari de loc de munca, nici de locuinta, poate vi se ofera ceva, un project care acum chiar se concretizeaza, dar la fel de bine poate fi vorba despre o plecare la un curs undeva in strainatate, de unde va intoarceti ca si cum ati fi alt om. Este vorba despre unele conceptii schimbate, ceva care va tineau pana acum pe loc sau cine stie ce oferte care va vor aduce un surplus financiar candva prin toamna.

Pe miercuri si joi relatii cu anturajul, cu colaboratorii vor fi putin mai ingreunate, tocmai pentru ca multi se vor feri de cineva aflat in centrul atentiei celor sprijiniti de sefi. Nu e treaba dvs., dar trebuie sa fiti atenti la cum va exprimati indiferenta. Aici Varsatorul poate gresi dramatic, devenid deseori aproape ostil fata de cei care va stau in cale. Lumea va va percepe altfel daca veti fi mai saritori, mai accesibili, si veti intinde o mana de ajutor. Feriti-va sa faceti confidente unei persoane de care depinde o parte din venitul dvs, mai ales acum.

Relatiile romantice cam scartaie acum, libertatea pe care si-o asuma partenerul un va cade bine, in timp ce dvs. lucrati pentru toata familia. Dar nici cei singuri un sunt mai norocosi. Tentatiile verii vin cu pretentii mai egoiste. Sanatetea – atentie la coloana vertebrala, banii – umblati la rezerve pentru vacanta copiilor.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 23 – 29 iunie

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă