25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia SCORPION, săptămâna 22-28 septembrie

VIDEO Horoscop – Zodia SCORPION, săptămâna 22-28 septembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 22-28 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Indiferent unde il va gasi pe nativul Scorpion weekendul, acasa, in familie, la lucru sau in oricare alt loc unde are treaba, se afla puternic anturat, pentru ca asa este felul nativului in aceasta perioada incat atrage oamenii precum lumina fluturii. Va fi anturat cum n-a mai fost de multa vreme, personae dorite dar si nedorite, toate straduindu-se sa-i intre in voie. Va va fi greu sa faceti asa ceva pentru ca mintea dvs. este in alta parte.

Asocierile de idei, tactici, strategii de tot felul, toate sunt temele care va ocupa mintea, doar, doar reusiti sa va miscati asa dintr-o data, ca prin minune, ca pestele in apa. Planurile secrete nu va vor iesi chiar asa cum le-ati vrut din prima, dar pe la mijlocul saptamanii viitoare veti vedea unele schimbari in bine la ceea ce ati lucrat pana acum. Nu va veti baga personal in aceste manevre, vor scoate altii cu mana castanele din foc pentru dvs., dar va iesi multumitor, cel putin pentru o perioada, castigand timp pentru o rasturnare de situatie mai favorabila intr-un viitor putin mai indepartat. Relatiile cu sefii, care or fi aceia, vor fi avantajate de ideile la care ati lucrat si va veti bucura de o sustinere neconditionata din partea lor.

Relatiile de cuplu vor inregistra unele sincope pe luni si marti, la acestea trebuie sa lucrati mai cu indarjire, pentru ca o miscare gresita in acest sens va va costa energie si putin din faima, daca nu veti reusi sa pastrati aparentele. Cu un aliat, asociat, sef sau doar prieten veti avea, pe joi, vineri, unele conflicte, apoi chiar si daca ii veti “da papucii” acest conflict nu va ramane fara urmari. Ceea ce trebuie sa faceti dvs. este sa faceti o departajare clara intre fantezie si realitate, sa fiti mereu in cunostinta de cauza, doar astfel veti putea ramane mai departe pe val.

Unele investitii se blocheaza in perioada aceasta, asta doar pentru ca nu ati facut o evaluare corecta a situatiei. Nu ati lucrat personal la amanuntele pe care le presupunea si ati lasat pe cineva mai slab din familie sa se documenteze. De aici va trebui un efort suplimentar pentru a va intra in mana si a prelua pe cont propriu toata tevatura. Dar nu veti avea de ce a va plange. Sanatate – oboseala, bani – ceva mai putin decat v-ati asteptat.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 22 – 28 septembrie

Cele mai citite

Judecătorul care a cerut azil politic în Belarus. “Aici este un preşedinte foarte înţelept”

Un judecător polonez a cerut azi politic în Belarus, în contextulrelațiilor tensionate dintre Polonia și Belarus. El susține că acolo se află"un preşedinte foarte...

VIDEO. Tragedie în a doua zi de Paște. O casă a luat foc, după ce a fost lovită de un trăsnet

Pompierii militari au intervenit în a doua zi de Paște pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o casă din municipiul Baia...

Taiwan, lovit de un cutremur

Taiwan a fost lovit de un cutremur cu magnitudine de 5.4, potrivit Reuters. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 25 kilometri. Conform Centrului chinez...
Ultima oră
Pe aceeași temă