14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia SĂGETĂTOR, săptămâna 30 iunie - 6 iulie

VIDEO Horoscop – Zodia SĂGETĂTOR, săptămâna 30 iunie – 6 iulie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 30 iunie – 6 iulie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend se pare ca Sagetatorii si-au gasit o cale de a se defula, astfel incat sa nu-si mai planga de mila nici singuri, dar nici sa nu se mai vaite ca nimic nu le merge bine. Sigur ca familia largita are nevoie de o atentie sporita, dar activismul, spiritul intreprinzator si devotamentul nativilor ii fac sa stie sa impace toate variabilele in aceasta perioada.

Daca nu fac o vizita parintilor, spiritul lor se simte liber acum pentru a intreprinde orice numai sa se simta bine, atat de bine doar pentru ei insisi, si poate pentru putinele dati in viata lor se vor gandi in primul rand la ei decat la ceilalti. Totusi se vor gasi unii Sagetatori carora le va prii sa stea acasa sa citeasca, poate chiar mai mult decat este nevoie, asta pentru ca incepand de saptamana viitoare au parte de vreun examen, de vreo confruntare cu superiorii sau doar cu unii colegi care stiu mai mult sa traiasca pe spinarea altora.

Indiferent de ceea ce veti face in acest sfarsit de saptamana sa stiti ca veti avea parte de o intalnire cu un mai vechi prieten de care va leaga o multime de amintiri, cu care puteti petrece o noapte intreaga doar depanand povesti din trecut. Dar, cine stie?

Incepand de luni pana pe miercuri spiritul dvs. putin cam boem va face sa fiti aerieni in fata oricarei provocari a sortii, astfel ca sunteti placuti, cu un simt al umorului dezvoltat, deosebit de atractivi, dar cu greu va veti putea aduna sa faceti putina ordine in viata dvs. Si asta se cere mai ales ca s-ar putea sa faceti o calatorie putin mai indepartata, adica nu doar la casa de vacanta, la parinti sau la rude, poate undeva unde va trimite serviciul.

Este o ocazie buna de a si va distra in timpul liber, iar acest gand va duce sa va verificati cardul dupa o relativ lunga perioada. Iar aici incepe sa va piara tot cheful. Dar tot se va gasi o solutie, desi la o prima vedere nu o zariti.

Relatia cu partenerul de viata este una destul de alerta, in sensul ca amandoi sunteti pusi pe sotii, glume si distractii, doar dvs. nu reusiti sa-i tineti ritmul pe care el vi-l cere. Si tot spiritul aventuros al partenerului poate sa va scoata din impas, in sensul ca i-ar putea veni ideea de va insoti intr-o calatorie, asa ca per total puteti spune ca aveti o perioada buna, si ca stelele au fost darnice cu dvs. Dar trebuie sa-i multumiti partenerului, totusi. Sanatate – nimic serios, referitor la bani – cautati un sponsor.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 30 iunie – 6 iulie

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...
Ultima oră
Pe aceeași temă