19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia RAC, săptămâna 30 iunie - 6 iulie

VIDEO Horoscop – Zodia RAC, săptămâna 30 iunie – 6 iulie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 30 iunie – 6 iulie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Pe Raci finalul saptamanii ii gaseste cu prieteni sau cu alti oameni dragi care ii fac sa se simta impliniti si le dau putere sa merga mai departe. In noua saptamana unele persoane va pot face cadouri pe care le doreati pentru ca nu prea va permiteti sa investiti acum in tot felul de consumabile care sa faca functionabile lucrurile pe care le aveti prin casa.

Noroc cu prietenii care stiu ce va place si mai ales ce aveti nevoie. Sunteti destul de morocanosi, nimeni nu pare sa va intre in voie acum, chiar daca fac tot ce le sta in putere. Sunteti ca un copil mic doar ca sunteti mai incapatanat ca el. Adica cel mic spune ca nu vrea sa doarma, face circ, dar tot adoarme in bratele parintilor. Cam asa faceti si dvs. si va place sclifoseala asta.

Luni si marti adunati-va in jur colegi care va plac si care va pot ajuta in cazul unei probe la serviciu unde nu prea stati bine cu protectia din partea sefilor. Tacerea este de aur acum, nu incercati sa faceti pe desteptii, stati cuminti, altii sunt la putere. Daca nu stiti ce spuneti mai bine taceti, nu umpleti vidul cu tot felul de cuvinte in care nu crede nimeni si pe care nimeni nu le baga in seama. Inventati mai putin despre dvs. sau nu spuneti lucruri plictisitoare si neinteresante, incercati sa faceti o gluma daca se poate pe sema dvs.

Veti deveni obsedati de locul de munca, dar din pacate nu in sens bun. Va faceti mai mult rau aratand partile negative ale comportamentului dvs. Asta nimeni nu face nici daca este disperat sau innebunit ca nu are loc de munca. Va faceti multe griji nefondate cu toate ca lumea va asigura ca nu aveti de ce sa va temeti. E bine sa va gasiti un hobby sau un curs pe care sa-l faceti ca sa va ocupati timpul cu ceva dacat sa va ganditi la lucruri ce nu va privesc deloc si mai ales pentru care nu aveti cheia rezolvarii. Stiti vorba aceea: „Astazi nu am probleme pentru ca nu am solutii”.

Relatiile parteneriale nu stralucesc, dar va veni si vremea lor atunci cand va veni. Poate daca nu va incrancenati si nu vorbiti numai despre asta veti avea o surpriza placuta. Puteti sa reinnodati o relatie mai prafuita, oricum va place mult sa stergeti praful, sau sa gasiti o formula de parteneriat noua si mai proaspata. Sanatatea are unele hibe pe la rinichi, poate nu beti suficienta apa, un control este necesar. Bani nu prea aveti, dar se remediaza mintenas.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 30 iunie – 6 iulie

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă