19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia LEU, săptămâna 4 - 10 august

VIDEO Horoscop – Zodia LEU, săptămâna 4 – 10 august

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 4 – 10 august, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Weekendul se anunta a fi unul agitat, nu in sensul rau, dar activitatile, care de care mai variate, se vor succede rapid, la fel si anturajele cu care veti avea de-a face, fiecare ora avand o destinatie speciala, daca nu si un sens. Iata ca Leii sunt pana peste cap prinsi intre zeci de obligatii, placeri, distractie, dar si aventura la care au acces o multime de persoane apropiate.

In astfel de situatii nativii actioneaza automat, ca niste roboti, aproape ca nu au simt de orientare, al masurii uneori, motiv pentru care ar fi bine sa se bazeze pe unele persoane influente din viata lor. Ele sunt binecuvantate acum, actiunea lor este salutara pentru a nu lasa un Leu sa-si rupa capul atunci cand el are cele mai bune intentii.

Si totusi reusesc in aceste momente sa mai adune cate o idée-doua cu care sa se lanseze pe luni, marti, atunci cand energia pozitiva se deschide pana la a obtine Leul o mare surpriza. Surpriza este pentru ca apare ceva la care nu a visat un nativ Leu, motiv pentru care ii va si gadila orgoliul nemasurat acum.

La locul de munca situatia se va ingreuna pe la mijlocul perioadei, dar nu va fi pentru dvs. un obstacol daca lasati deoparte ideile preconcepute si actionati liber, asa cum va dicteaza sufletul mai ales daca va lasati condusi de instinct care functioneaza bine acum. Relatiile de familie sunt destul de stranse, dar intimitatea voastra va fi stanjenita de multimea de persoane care va antureaza. Nu-i nicio problema, totul se va rezolva in cateva zile, apoi normalul se reinstaleaza in cuibusorul dvs.

Unii dintre dvs. au in plan o calatorie pentru 2-3 zile, undeva in interes de serviciu, iar la drum incercati sa imbinati utilul cu placutul. Nu este exclus sa mai luati pe cineva cu dvs. asa pentru a face mai relaxanta calatoria, dar poate si pentru a duce pe cineva sa-si viziteze rudele. Sigur pe drum se va dovedi compania a fi cam stanjenitoare mai ales daca va exista o diferenta mare de varsta intre dvs. Cu multe opriri, cu multe oftaturi sau pretentii absurde, dar trebuie sa jucati asa cum vi se cere. Oricum va fi o experienta pe care nu o s-o repetati curand, iar un bine facut cuiva va fi recompensat la vremea potrivita. Sanatate – o mica raceala, bani – cheltuieli mari.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 4 – 10 august

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă