19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia LEU, săptămâna 30 iunie - 6 iulie

VIDEO Horoscop – Zodia LEU, săptămâna 30 iunie – 6 iulie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 30 iunie – 6 iulie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Weekendul, de data aceasta, pentru Lei, este deosebit. In mod special in dragoste acesti nativi au parte de o energie speciala, de vremuri de exceptie, de evenimente memorabile. In plus, sunt vizati atat cei care sunt intr-un cuplu deja, cat si cei care se afla in asteptarea unui partener pentru o ocazie macar, dar si cei ce-l viseaza pe Fat-Frumos-ul lor.

Ceea ce trebuie sa stie acest semn zodiacal este ca tot binele care le este prezis depinde in mare parte doar de ei. Ei sunt fierbinti, ei poarta cu ei acea chemare amoroasa, dar tot de ei depinde si calitatea raspunsurilor din partea partenerului. Deci daca vreti sa fiti fericiti, cel putin sub acest aspect, de dvs. depinde totul. Si mai lasati pe saptamana viitoare grijile inerente, cele legate de ziua de maine, de munca si alte nimicuri, cand esti fericit in iubire toate celelalte iti reusesc.

Inceputul saptamanii insa vine cu alte oportunitati, de alta natura, care este bine sa nu le neglijati, ci sa le valorificati la maximum. O serie de probleme juridice, intocmirea si sau semnarea unor documente, intocmirea si inaintarea unor cereri sunt de asemenea favorizate, deci este bine sa profitati de ocazie pentru a marca succesul pe care-l asteptati de mai mult timp, mai ales ca pe la mijlocul saptamanii, pe marti, miercuri trebuie sa fiti atenti la emotiile dvs. Trebuie sa faceti un efort concertat sa le intelegeti, sa le traduceti corect, astfel incat sa nu fie nevoie sa actionati orbeste, la intamplare, pentru ca sansa unei scurtcircuitari a norocului din aceste motive sunt destul de mari.

Daca veti fi atenti la acest aspect veti reusi sa creati mediul propice pentru noile provocari ce vi se vor arata pe joi si vineri. Este vorba despre provocari care privesc atat munca dvs. in mod strict, dar si o serie de intreprinderi la nivelul familiei, spre bunul mers al treburilor cotidiene, dar si sub aspectul activitatilor de divertisment inaintea weekendului ce va veni. Sub aspectul sanatatii riscul unei raceli va ramane, iar banii sunt contabilizati cu grija in vederea unei investitii la care visati de mult.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 30 iunie – 6 iulie

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă