19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia GEMENI, săptămâna 4 - 10 august

VIDEO Horoscop – Zodia GEMENI, săptămâna 4 – 10 august

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 4 – 10 august, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend Gemenii au tot ce le trebuie pentru ca sa petreaca un timp placut impreuna cu cei apropiati. Asa si vor face, vor merge la plimbare, poate vor iesi la o mica barfa, desi sunt posibile si concerte sau alt gen de manifestari culturale. Numai ca de data aceasta Geamanul nu este in apele lui. Ceva care se refera la viata sa particulara, poate la statutul sau profesional sau situatia financiara, ceva ii face sa aiba o retinere de a se simti in largul sau, de a se bucura.

Mai mult, gandul le zboara la ceea ce-i nemultumeste, gandeste mult, este tacut si cauta in orice circumstanta o solutie de compromis pentru a li se imbunatati situatia. Iar dorintele ii sunt atat de aprinse, incat ar face orice compromis pentru a se ridica in ierarhia sociala. Este putin cam rebel de data asta nativul Geaman, dar se va calma o data ce incepe saptamana de lucru.

Pe masura ce trec zilele saptamanii ei se simt tot mai plictisiti de ceea ce fac, poate unii sunt la propriu chiar izolati prin munca ce-o desfasoara, iar perspectivele de a schimba situatia sunt sau asa li se par lor destul de mici. Este momentul in care trebuie sa-si asume unele responsabilitati noi, mai inalte chiar, daca o recompensa materiala nu se intrevede inca. Este de datoria lor sa se faca vazuti de catre sefii care, desi se intalnesc din cand in cand, reusesc in scurt timp sa nu-si mai aminteasca ca au acest Geaman angajat.

Pe de alta parte, acest nativ nu va reusi sa se focuseze pe ceea ce li se cere la serviciu sau ceea ce li se solicita implicit, este greu pentru ei chiar sa inteleaga ce mai spun cei de langa ei. Sigur ca sunt putin distrati, dar cel mai probabil aceasta este si cauza pentru care tonusul psihic este atat de scazut. Este totusi o saptamana in care daca nu au probleme in familie, au ceva probeleme cu casa. Fie ca au ramas cu ratele neplatite, fie ca, in cazul in care au casa inchiriata, sunt restanti la plata chiriei sau a intretinerii si cineva tot trage de ei sa se achite de datorii.

Este un moment greu pentru un nativ Geaman, cand va trebui poate sa se mai ascunda, sa umble in varful picioarelor prin casa sau sa mai spuna o minciuna pentru a obtine o amanare. Sanatate – dureri in gat, banii – mai asteptati.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 4 – 10 august

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă