8 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia FECIOARĂ, săptămâna 4 - 10 august

VIDEO Horoscop – Zodia FECIOARĂ, săptămâna 4 – 10 august

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 4 – 10 august, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In perioada care incepe cu 4 august, Fecioarele nu se vor simti deloc in largul lor. Vor fi agitate, dornice sa stabileasca diverse contacte pentru a-si face aliati intr-un nou proiect, vor incerca sa deschida usi pe la sefi pentru a-si pleda cauza, vor fi mereu pusi pe drumuri pentru a gasi o solutie mai simpla, mai sigura, mai viabila pentru ceea ce-si doresc ei.

Din nefericire, este doar multa osteneala intr-o perioada cand ar trebui sa-si protejeze fortele, tonusul lor nefiind chiar asa de favorabil intreprinderilor cu mare descatusare de energie, mai ales ca nici cei la care acesti nativi apeleaza nu prea sunt atat de cooperanti pe cat le-ar trebui Fecioarelor.

Nici dupa ce incepe saptamana de munca lucrurile nu se schimba prea mult, la serviciu toti asteptand de la ei sa dovedeasca de ce sunt in stare. In general, este vorba de mult efort desfasurat pe toata perioada de lucru, cu termene de predare foarte putin generoase, si aproape fara nici un ajutor.

Abia pe joi lucrurile intra pe un fagas normal, mai relaxat, cu un ritm mai normal, dar si cu cateva succese de remarcat. Atentie este posibil sa intrati in vizorul unor persoane rauvoitoare, care nu va prea au la suflet, si sa va treziti su o serie de “strambe”, a se citi piedici, tocmai cand credeati ca sunteti la capat de drum. De data aceasta nu va puteti increde in nimeni, mergeti pe drumul dvs., contand doar pe ceea ce puteti face de unul singur, atat cat se poate.

Partenerul de viata este destul de empatic cu dvs., asa ca va puteti impartasi starile prin care treceti, cu credinta ca sunteti intelesi cu adevarat, si ca partenerul va voi sa va ajute in orice moment tocmai cu ceea ce in alta parte nu gasiti. Incurajare, suport moral, intelegere, dar si unele idei deloc de neglijat in aceasta perioada tensionata.

Este, de asemenea, posibil ca familia largita sa va solicite prezenta in sanul ei, asa doar ca sa va simta aproape si sa va mai alunge din griji. Va fi cu adevarat un moment de relaxare totala, cand va veti simti usor ca aerul, detasat de orice presupune un cotidian ostil pe moment. Oricum, se pare ca va bucurati de o stabilitate a locului de munca, dar si de o sporitre a recompensei materiale din mai multe locuri unde prestati o munca, asa ca este o perioada favorabila pentru o calculare a conturilor. Veti avea surprize placute. Sub aspectul sanatatii nu este exclus sa gasiti remedii la unele suferinte mai vechi.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 4 – 10 august

Cele mai citite

Rolul coșurilor speciale pentru colectat gunoiul în gestionarea deșeurilor

Gestionarea eficientă a deșeurilor reprezintă o preocupare tot mai mare în societatea modernă și utilizarea corectă a coșurilor pentru selectat deșeuri este crucială pentru...

Parlamentul de la Chișinău „a rupt” trei acorduri încheiate cu CSI

Parlamentul de la Chişinău a denunţat încă trei acorduri încheiate pe platforma Comunităţii Statelor Independente (CSI), votând, în a doua lectură, trei proiecte de...

nu toți decidenții noștri sunt de acord ca pistolarii ANAF să intre în acțiune

Deocamdată doar ficțional, dar vorbim aici de o ficțiune bazată pe informație reală. Cea mai tulburătoare veste din lumea fiscală nu ține de...
Ultima oră
Pe aceeași temă