25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, săptămâna 4 - 10 august

VIDEO Horoscop – Zodia CAPRICORN, săptămâna 4 – 10 august

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 4 – 10 august, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Capricornul in saptamana pe care o analizam are o sarcina grea. A facut o serie de greseli fata de o persoana ca si nevinovata si plina de bune intentii, iar acum ar trebui sa repare ceva din ceea ce se mai poate. Nu este asa de usor, dar in acest weekend este o perioada propice pentru a va dedica analizelor, deciziilor si masurilor pe care ar trebui sa le luati in scopul reparatiilor morale despre care vorbeam.

Puneti in balanta avantajele si dezavantajele luarii unor decizii majore dar si incarcate de onestitate, sa vedeti daca merita sau nu efortul. Sigur, exista destule tentatii, dar mai ales orgolii care va impiedica sa faceti asta, mai exista si un proiect la care lucrati de ceva timp care va cam aglomereaza fizic, oferindu-va destule scuze pentru a amana sa treceti la fapte in acest sens dar noi credem ca ceva, ceva tot se va repara in acest rastimp.

La locul de munca apar o serie de frecusuri intre partenerii de acelasi rang, va iesi ceva foc pe narile unora, dar dvs. desi va afecteaza pe moment, tratati totul ca si cum nu ar fi vorba de dvs. si veti iesi basma curata, conflictul se va aplana, fara sa va faceti dusmani. Totusi este nevoie si de protectia unui sef apropiat ierarhic, macar sa deturneze centrul conflictului.

Referitor la partener, apar o serie de semne de intrebare, unele momente de gelozie, de neincredere, pornind de la ceea ce vedeti dvs. in lipsa lui de implicare in treburile familiei. Nu credem ca este momentul sa va revoltati, nici sa deschideti vreo discutie in acest sens, este afara prea cald pentru ca cineva sa poata vorbi clar si onest, adica la rece, despre aceste obisnuinte incetatenite cu consimtamantul dvs. in timp.

Cel mai bine ar fi sa va concentrati pe lucrarea pe care ati inceput-o poate la casa de vacanta. Anumite lucruri daca nu sunt facute bine cer o investitie in plus, dar asta este total neimportant fata de faptul ca ar putea sa va compromita concediul pe care-l planificati. Referitor la bani – cheltuieli destule, sanatate – oboseala si stres.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 4 – 10 august

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă