12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia BERBEC, săptămâna 30 iunie - 6 iulie

VIDEO Horoscop – Zodia BERBEC, săptămâna 30 iunie – 6 iulie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 30 iunie – 6 iulie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Pentru nativii Berbeci sambata si duminica sunt zile in care luati lucrurile mai lent si este un lucru bun. Influenta pe care o are o femeie asupra unui Berbec este foarte mare si va aduce mari beneficii cu privire la tot ce se intampla in casa dvs. sau in familie. Interesant este ca acceptati toate sfaturile pe care le primiti, reusiti sa faceti in asa fel incat toti sa se simta bine alaturi de dvs. Incercati sa va bucurati ca veti avea mai multe lucruri in plus de facut incepand de luni la serviciu pentru ca este perioada concediilor si trebuie sa supliniti munca celor ce pe merit acum se distreaza. Va stapaniti o oarecare rautate si invidie, dar stiti ca asta este necesar sa faceti.

Luni vine in graba cu lucruri noi pe care trebuie sa le acceptati asa cum sunt, cu toate ca sunteti o persoana care stie ca un lucru facut bine este facut numai de cineva care stie meserie. Dar veti dispune de forte proaspete, innoite, asa ca daca acceptati provocarile acestei saptamani nu are ce sa se intample rau. Incercati in relatia cu sefii sa fiti mai flexibili, sa le dati dreptate, dar si sa stiti unde aveti dvs. dreptate, sa va puteti juca bine cu tot ce va poate ajuta acum cand fiecare zi a saptamanii este foarte incarcata de noi oportunitati a va dezvolta intelectual, spiritual, dar si pentru a putea largi orizonturile si a vedea toata lumea ca un Berbec poate sa faca oricand alte lucruri pentru care poate nu a fost niciodata pregatit special.

Interesul pentru tot felul de lucruri il aveti de mici, asa ca doar cine nu va cunoaste poate avea o surpriza in legatura cu asta. Planuiti sau vi se planuieste o deplasare in interesul seviciului, dar ce va intereseaza pe dvs. este faptul ca puteti vizita ceva: un oras, o tara, macar printre picaturi. Veti vedea cum sa va faceti treaba ireprosabil, totusi e bine sa nu impingeti norocul intr-atat cand nu prea aveti o baza solida pe care orice nativ Berbec si-o doreste. Intalnirile sunt la ordinea zilei cu tot felul de peripetii inerente, dar si bucuria ca ati facut ceva bun si trainic in orice domeniu activati. Nivelul psihic este inalt, puteti sa cititi carti despre inaltarea spirituala sau cu subiect culinar, seara, ca sa inlocuiti televizorul.

Relatia cu partenerul de viata este foarte vie din perspective diferite, aveti sau vreti sa aveti intalniri mai dese in cursul zilei, sau incercati sa stabiliti un program comun si asta va da speranta si mai cu seama va bucura. Sanatatea nu face circ, poate o raceala de la inghetata, iar banii se pun la loc imediat pentru ca munciti suplimentar.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 30 iunie – 6 iulie

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă