19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia BERBEC, săptămâna 23 - 29 iunie

VIDEO Horoscop – Zodia BERBEC, săptămâna 23 – 29 iunie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 23 – 29 iunie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Weekendul pentru Berbeci este placut, ei pot sa faca tot ce isi doresc pentru ca lipsa unei presiuni generale spune ca nu veti fi impiedicati de nimeni si de nimic ca sa aveti un final de saptamana pe care aproape sa-l considarati un concediu. Macar mergeti la o piscina, daca nu chiar la mare sau la munte daca il preferati vara. Incercati sa imbinati si dorintele familiei care va vrea aproape de ei mai mult si mai implicati in problemele curente.

Berbecii traiesc pentru ziua de azi, ei nu prea se gandesc la viitor decat in cazul in care ii priveste direct, asa ca batranii familiei va spun ca trebuie sa-si puna centrala termica din motive care nu tin de ei sau sa faca alte imbunatatiri, in timp ce pe dvs. e posibil sa va lase rece. Va sfatuim sa fiti mai intelegatori si sa va dati seama ca daca nu spalati vasele in bucatarie, spre exemplu, e foarte greu sa aveti o privire de ansamblu in ceea ce priveste problemele curente ale casei. Asa ca incercati sa imbinati dorintele dvs. cu ale partenerului, dar si cu cele ale familiei ca sa va fie bine, si sa nu uitati ca acum e ideal sa luati lucrurile mai in amanunt, sa analizati fara sa munciti ceva serios si in graba.

Luni si marti va ganditi mult la felul in care incepe aceasta saptamana, iar pentru dvs. incepe cu multe provocari pe mai multe planuri, la serviciu, cu impact pe interrelationarea cu sefii sau cu subalternii, iar in familie sau in dragoste actionati cam superficial, desi declarati ca va straduiti mult sa faceti pe plac celuilalt. Sa luam lucrurile treptat. Aveti notiunile de baza pentru a incepe orice fel de munca vi se propune, incercati sa fie una mai ofertanta financiar pentru ca simtiti ca aveti nevoie de mai multi bani si sunteti dispusi sa munciti mult pentru asta.

Cei care nu au un loc de munca stabil pot sa-si gaseasca unul care sa-i multumeasca pentru o perioada mai lunga de timp, sunteti omul incercarilor si nu va dati in laturi de la a spune ca sunteti multumiti de felul in care merge viata dvs., dar si sa taxati atunci cand ceva nu va convine. Subalternii, daca aveti asa ceva, se simt protejati la locul de munca si ii ajutati sa se adapteze mai repede noii munci ce ii va solicita.

In familie incercati sa va impartiti si sa faceti parintii sau bunicii sa inteleaga atat cat pot ei ca nu mai sunteti acel copil pe care l-au crescut, in sensul ca poate sunteti deja la casa dvs. sau deja aveti ganduri serioase cu o relatie. Sunt lucruri pe care le explicati transant, poate mult prea dur pentru niste persoane in varsta care v-au crescut si va vad tot piticul de acum ceva zeci de ani. Luand lucrurile mai soft e mai bine si nici nu va faceti pacate.

Relatia de cuplu este intr-o etapa mai interesanta si foarte efervescenta, si va place asa. Referitor la sanatate semnele sunt bune, iar banii nu va lipsesc chiar daca trebuiesc pusi la loc.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 23 – 29 iunie

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă