17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Gigi Becali, Salvatorul cu iPad

VIDEO. Gigi Becali, Salvatorul cu iPad

Patronul Steaua Gigi Becali a spus, miercuri seara, în cadrul unei conferinţe de presă, că Marcel Pavel merită „o amendă de trei ori mai mare” pentru interpretarea greşită a imnului României, înainte de începerea meciului România – Franţa.

Gigi Becali a fost deranjat de faptul că Marcel Pavel nu a interpretat corect imnul României şi a cerut ca amenda primită de acesta să fie mărită. „Marcel Pavel nu trebuia să scoată Traian din imn, era foarte important să pronunţe acest nume deoarece Naţional Arena a fost construit în mandatul lui Traian. Sa-i dea o amendă de trei ori mai mare.”, a spus acesta.

„Naţional Arena” sau „Steaua României”?

La numai o zi după meciul de botez al noului stadion, Gigi Becali vrea să fie „naş” şi să-i dea alt nume. Becali a spus că va cere aprobare de la consiliul general pentru a schimba numele stadionului din „Naţional Arena” în „Steaua României Naţional Arena”.

Patronul Stelei s-a arătat încrezător în şansele roş-albaştrilor să învingă în meciul cu Shalke, primul meci din Liga Europei. Becali l-a lăudat pe Bourceanu, spunând despre acesta că este „un adevărat tigru, inima echipei”

„Dacă vom câştiga cu Schalke ne vom asigura în mare parte calificarea în primăvara europeană. Bourceanu este cel mai bun jucător al Stelei, un adevărat tigru, inima echipei”, a declarat Becali.

 

VIDEO: Cum devine Gigi Becali „salvatorul” gazonului de pa Naţional Arena

 

„Luxemburg ne-a pus probleme mai mari decât Franţa”

Gigi Becali este de părere că România trebuia să câştige meciul cu Franţa, zicând că „bucătarii” ne-au dat mari bătăi de cap decât francezii.

„Luxemburg ne-a pus probleme mai mari decât Franţa, ei au avut ocazii, francezii au intrat o singură dată în careul nostru. Piţurcă va forma o echipă naţională care se va califica la fiecare turneu final”, a spus acesta.

Vacanţă pentru o bărbăţie desăvârşită

Patronul Steaua simte nevoia de puţină relaxare, spunând că înainte de meciul cu Macabbi Haifa, care va fi disputat luna viitoare, va pleca într-un pelerinaj, pentru a deveni „cel mai desăvârşit bărbat”.

„Înainte de meciul cu Macabbi Haifa plec 2 zile la muntele Athos şi 5 zile în Israel pe drumul crucii să devin cel mai desăvârşit bărbat.”

VIDEO: Ce le-a arătat Gigi Becali pe iPad jurnaliştilor

Cele mai citite

Un ieșean a sunat nejustificat la numărul unic de urgență 112 de 15.000 de ori

Un ieșean deține recordul de apeluri nejustificate la 112. Acesta a sunat de nu mai puţin de 15.000 de ori la numărul unic de...

Plouă într-o maternitate nouă care a fost inaugurată recent. Investiția s-a ridicat la 20 milioane de euro

La doar o lună după inaugurarea Maternității Bega din Timișoara, unitatea, în care s-au investit 20 de milioane de euro, se confruntă cu infiltrări...

250 de containere pentru cazarea sinistraților din județele Galați și Vaslui

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a declarat luni, la Digi 24, că în județele Galați și Vaslui, afectate de inundații,...
Ultima oră
Pe aceeași temă