25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO+FOTO. Teoria conspirației: Kurt Cobain chiar trăieşte? Liderul formaţiei Nirvana ar fi...

VIDEO+FOTO. Teoria conspirației: Kurt Cobain chiar trăieşte? Liderul formaţiei Nirvana ar fi fost surprins într-o filmare, interpretând „Come As You Are”

Imediat după lansarea online a videoclipului cântăreţului Ramiro Saavedra, a apărut teoria potrivit căreia Kurt Cobain ar fi încă în viaţă. Fanii s-au grăbit să sublinieze asemănările dintre cei doi solişti, iar cineva a scris pe reţelele de socializare: „OMG! Kurt Cobain din Nirvana trăieşte”, relatează tabloidul The Daily Mail.

Kurt Cobain a fost găsit mort în locuinţa sa cu peste 20 de ani în urmă. În 8 aprilie 1994, autorităţile din Seattle au stabilit că artistul s-a sinucis şi au precizat că a luat o doză letală de heroină înainte să se împuşte, dar adepții teoriei conspiraţiei de pe Internet au sugerat de mai multe ori că diverse imagini ar fi demonstrat că el încă trăieşte.

De această dată, teoria bizară a apărut după distribuirea online a unui videoclip în care solistul peruan Ramiro Saavedra interpretează „Come As You Are”.

Sute de fani au început să enumere pe reţelele de socializare asemănările dintre Ramiro Saavedra şi Kurt Cobain, liderul formaţiei Nirvana.

La un moment dat cineva a scris: „OMG! Kurt Cobain din Nirvana trăieşte”, iar altcineva a răspuns pur şi simplu: „Trăieşte!”.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă