-1 C
București
luni, 18 noiembrie 2024
AcasăSpecialVIDEO: Lansare Apple Watch: Care au fost reacțiile din presa internațională

VIDEO: Lansare Apple Watch: Care au fost reacțiile din presa internațională

Apple a lansat, luni seara, Apple Watch, un dispozitiv pe care Apple a fost obligat să-l lanseze având în vedere concurența din zona smartwatch-urilor pentru AndroidDupă lansare, presa specializată și nu numai de peste Ocean a comentat în diferite variante evenimentul.

Ca și concluzii generale, cea mai mare parte a publicațiilor au făcut comentarii legate de preț, pentru că Apple Watch nu numai că este cel mai scump din gamă, dar îl poți folosi cu un număr limitat de device-uri. Practic, dacă n-ai un iPhone 5C cel puțin, degeaba îți cumperi un Apple Watch pentru că n-ai ce să faci cu el. Nici măcar ca și ceas nu funcționează dacă nu este sincronizat.

Publicația theverge.com crede că Apple Watch e prea tehnic și te limitează în opțiuni.

"Apple Watch a fost prezentat mai puțin ca un accesoriu de modă și mai mult ca un accesoriu pentru iPhone. Nu poti face nimic cu ceasul, cu excepția cazului în care este asociat cu un iPhone.Poți plăti cu el prin Apple Pay, sau te ajută în călătorii cu ajutorul Passbook. Din păcate, nu e nimic fashion la acest gadget, pare mai curând un inbox atașat de încheietură. Nu sunt expert de modă, dar mi se pare că cea mai bună îmbrăcăminte și accesoriile ei țin de stabilirea momentului în care considerăm culoarea, forma ca fiind relevante.Din păcate am văzut în Apple Watch mai mult un calculator decât un accesoriu artistic sau obiect de artă"

Site-ul engadget.com a încercat o abordare mai pragmatică și a postat un sondaj pentru cititori. În ultimele 14 ore, din ce peste 1000 de cititori care au accesat sondajul, 69% dintre ei au declarat că NU vor cumpăra un Apple Watch.

Site-ul techcrunch.com are o abordare mult mai temperată cu privire la produsul în sine, în schimb, punctează foarte bine toate avantajele pe care gadget-ul le poate oferi utilizatorilor.

"Versiunea Sport a Apple Watch este cea mai accesibilă din gamă, dar, de asemenea, nu este și cea mai estetică. Curele cauciucate s-ar putea să nu se potrivească pentru toate gusturile, dar sistemul de curea personalizat permite acestora să fie interschimbabile, ceea ce s-ar putea să fie un avantaj pentru că utilizatori. Cu Apple Watch poți suna la Uber, poți debloca ușa camerei de la hotel, poți sta pe WeChat sau poți vizualiza fotografiile din contul tău de Instagram"

Publicația Washington Post explică de ce e mai avantajos un smartwach decât un Apple Watch. Fără judecăți de valoare, doar o analiză pertinentă.

"Înainte de a vă lua un Apple Watch, trebuie să vă gândiți dacă chiar aveți nevoie de unul. În plus, pentru Apple Watch ai nevoie de iPhone 5 sau de modele mai noi, în schimb, pentru un smartwatch, ai nevoie de orice telefon cu Android. Să nu uităm, de asemenea, că Apple a Watch este printre cele mai scumpe modele de pe piață. Puteți obține un SmartWatch Android de la Motorola sau Sony pentru cel mult 250 dolari. Aveți posibilitatea să obțineți un high-end Samsung viteze S cu propriul modul de conectivitate mobilă pentru 300 dolari. În schimb, cel mai ieftin Apple a Watch este de 349 dolari, și că este proiectat pentru amatorii de fitness. O versiune din oțel inoxidabil pentru uzura de zi cu zi începe de la 549 dolari."

Apple Watch folosește un iOS compatibil cu iPhone 5C, 5S și 6 și are o rotiță pentru a naviga ușor prin interfața ceasului. Are brățări din silicon, oțel inoxidabil sau din aur de 18 karate.

Are un design simplist, ca un pătrat cu margini rotunjite, similar cu Asus ZenWatch și Sony Smartwatch. Are un ecran multitouch și poate fi controlat prin Siri.

Apple Watch are un procesor S1 și are o autonomie de 18 ore de folosire intensivă.

Citește și: Ce știe să facă prima clonă de Apple Watch, iar originalul nu

Cele mai citite

Rezidențiat: Un sistem medical care strigă după ajutor

În timp ce peste 10.000 de candidați au susținut examenul de rezidențiat, România se confruntă cu un paradox cutremurător: avem un număr mare de...

Rezidențiat: Un sistem medical care strigă după ajutor

În timp ce peste 10.000 de candidați au susținut examenul de rezidențiat, România se confruntă cu un paradox cutremurător: avem un număr mare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă