19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVideanu nu a acceptat demisia lui Streinu-Cercel

Videanu nu a acceptat demisia lui Streinu-Cercel

Ministrul interimar al Sanatatii, Adriean Videanu, a declarat, marti, la B1 Tv, ca nu a acceptat demisia lui Adrian Streinu-Cercel din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii, potrivit Mediafax.

Videanu a mentionat ca i-a cerut lui Streinu-Cercel sa renunte la demisie avand in vedere situatia creata de epidemia de gripa noua.

Ministrul interimar al Sanatatii a sustinut ca nu stie care sunt motivele deciziei lui Adrian Streinu-Cercel.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Adrian Streinu-Cercel a demisionat, marti, din functie, la mai putin de o luna de la numire, el declarand ca este o decizie personala, fara a preciza motivele care au stat la baza acesteia.

El a spus ca nu tine de functia de secretar de stat si ca poate oricand cineva mai bun sa ii ia locul.

Streinu-Cercel a fost audiat, marti, la Comisia de Sanatate a Camerei Deputatilor in legatura cu gripa A/H1N1.

De asemenea, Adrian Streinu-Cercel a participat, marti dupa-amiaza, la sedinta CSAT, in care a fost analizata evolutia gripei A/H1N1.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la o intalnire cu presa locala, ca afirmatiile secretarului de stat in Ministerul Sanatatii Adrian Streinu-Cercel pravaleau apocalipsa peste Romania, impunand importul de vaccin antigripal, insa acesta nu este necesar, existand un milion de doze la Institutul Cantacuzino.

Adrian Streinu-Cercel a fost propus in 5 octombrie, de catre ministrul interimar al Sanatatii, Adriean Videanu, pentru functia de secretar de stat, la acel moment el fiind manager al Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals". Decizia de numire a lui Streinu-Cercel a fost semnata in aceeasi zi de premierul Emil Boc.

Doctorul Adrian Streinu-Cercel (53 de ani) a coordonat din functia de secretar de stat directiile de asistenta medicala si sanatate publica, resurse umane, juridic si relatii internationale din cadrul Ministerului Sanatatii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă