4.7 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSpecialVictorie cu scandal şi acuze

Victorie cu scandal şi acuze

Gluma se îngroaşă şi în cazul echipei FC Timişoara, care a disputat 14 meciuri până acum în Liga I şi nu a pierdut nici unul. Bănăţenii au meritul de a ieşi victorioşi şi din confruntarea cu FC Vaslui, una dintre formaţiile „grele” ale campionatului. Elevii lui Cosmin Contra s-au impus cu 2-1, dar la capătul unui meci plin de tensiune, cu două eliminări şi în care moldovenii au fost la un pas de a se retrage de pe teren. Paradoxal, cei mai nemulţumiţi au fost gazdele, care prin vocea finanţatorului Marian Iancu, i-au acuzat pe arbitrii, dar şi pe propriii jucători. „De ce le dăm bani la arbitrii asistenţi, de ce îi plătim, ca să facă figuraţie? Asistentul a fost aproape de o fază în care am avut clar 11 metri şi, dacă intervenea, nu se mai ajungea la acele eliminări. Trebuie să fie scos din arbitraj, are deja un precedent în etapa trecută. Nu jucăm alba-neagra pe banii noştri”, a tunat Iancu la adresa asistentului Octavian Şovre, cel care, în opinia finanţatorului, nu a semnalat o lovitură de la 11 metri în startul partidei.

Zicu îşi asumă eliminarea

Cele două echipe au jucat cu un om în minus după ce Gabriel Cânu de la moldoveni, respectiv Ianis Zicu au văzut cartonaşele roşii. Eliminarea jucătorului timişorean l-a enervat cel mai tare pe oficialul bănăţean. „Eu nu pot să tolerez asemenea eliminări. Contra trebuia să-i potolească la pauză, nu ştiu ce au avut în a doua repriză, de ce au intrat aşa agitaţi. Era să pierdem victoria pentru prostia lui Zicu. O să aduc doi luptători K1 şi îi liniştesc şi atunci să vedem dacă îşi vor mai lovi adversarii”, a mai spus Iancu. Ianis Zicu şi-a făcut „mea culpa” şi a catalogat drept corectă eliminarea sa, dar este mulţumit că rezultatul a rămas acelaşi până la final. „A fost multă tensiune în timpul meciului, dar este bine că am luat toate punctele şi că am reuşit să câştigăm. Cartonaşul roşu l-am luat meritat, dar gestul a fost involuntar. Am vrut să protejez mingea şi l-am atins peste faţă, fără să vreau, pe adversar. Dacă nu câştigam atunci îmi părea foarte rău. Oricum, eu sunt mai supărat decât domnul Iancu pentru eliminare”, a spus jucătorul care a ajuns la opt goluri în acest sezon pentru bănăţeni.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă