19.9 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialVictorie cu emotii pentru HCM

Victorie cu emotii pentru HCM

» Constantenii au fost la un pas de a ceda un punct pretios in lupta pentru titlu.

» Formatia antrenata de Zoran Kurtes a castigat greu jocul cu rivala locala CSM Medgidia.
 
Primul meci oficial al constantenilor de la Handbal Club Municipal s-a disputat sambata in Sala Sporturilor din Constanta. Vicecampionii au primit vizita rivalei locale CSM Medgidia. Gazdele au reusit sa se impuna cu greu, scor 26-25. Intalnirile dintre HCM Constanta si CSM Medgidia au oferit de fiecare data spectacol, dramatism si incrancenare. Partida de sambata nu a facut nici ea exceptie medgidienii fiind la un pas de a incurca serios socotelile celor de la HCM. Diferenta de opt locuri din clasament nu s-a simtit in jocul de sambata, fapt ingrijorator pentru staff-ul tehnic al constantenilor. Cu un portar George selariu in zi de gratie, vizitatorii au fost la un pas de a smulge un punct echipei de pe litoral, care ar fi putut astfel sa piarda sefia clasamentului. Gazdele au privit mult prea usor partida mai ales dupa un start perfect.

 

Treptat insa, elevii lui Ion Craciun au revenit in joc si au redus diferenta la doar doua goluri (14-12), marja inregistrata la jumatatea partidei. Partea secunda a inceput tot in nota de dominare a constantenilor insa acestia nu s-au putut desprinde decisiv. Mai mult, oaspetii au egalat la 19 si au preluat conducerea pe care au mentinut-o pana spre final.
Trupa lui Craciun a avut posibilitatea de a se desprinde la trei goluri cu cinci minute inainte de ultimul fluier dar nu a reusit acest lucru, iar HCM a profitat. Echipa de pe litoral a egalat la 23 si a preluat conducerea, pe care a pastrat-o pana la final. Victorie si HCM se distanteaza la un punct in clasament dupa ce stiinta Bacau a pierdut la Resita in fata UCM-ului, echipa care a urcat pe locul doi in clasament.

» Jocul sufera inainte de meciul cu Presov
Duminica, HCM Constanta joaca mansa tur din cadrul optimilor Cupei Cupelor. Constantenii intalnesc formatia slovaca Tatran Presov. Evolutia din meciul cu CSM Medgidia ridica insa multe semne de intrebare.
HCM a facut extrem de multe greseli, erori care daca le vor repeta si in meciul cu slovacii ii vor costa foarte scump. Este adevarat ca in meciul cu Presov vor reveni si Baiceanu, Hejtmanek sau Nicolae, jucatori ce au lipsit la partida de campionat de sambata.

Cele mai citite

Cum încearcă Facebook să atragă tinerii adulți

Facebook, una dintre rețelele de socializare, a devenit cunoscută drept platforma părinților și bunicilor, în timp ce tinerii adulți folosesc aplicații foto și video...

TVA de 25%? Ce ar putea include reforma fiscală pentru 2025

Reforma fiscală pregătită pentru 2025 include, în majoritatea scenariilor analizate, o creștere a TVA-ului, potrivit informațiilor obținute de Clever News Center, potrivit Termene.ro. Această posibilitate...

Avertizări meteo de Cod Galben pentru vânt puternic și ploi abundente în jumătate din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri mai multe atenţionări Cod galben pentru intensificări ale vântului și ploi semnificative, ce vor afecta treptat...
Ultima oră
Pe aceeași temă