16.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPonta, în inspecție în mai multe sate inundate din Teleorman: Of, of,...

Ponta, în inspecție în mai multe sate inundate din Teleorman: Of, of, of

Premierul Victor Ponta a ajuns, marți dimineață, în satul Beiu din judeţul Teleorman, unde, împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea, vor vizita mai multe zone inundate, relatează B1 TV. 

Cei doi s-au urcat într-o barcă pentru a se deplasa printre casele sătenilor și le-au spus acestora că undeva în luna august ar putea fi gata digul de care aceștia au nevoie pentru a fi feriți de intemperii. 

În timp ce vizita casele inundate, premierul Ponta a exclamat regulat: ”Of, of, of!”, semn că empatizează cu localnicii.

Vicepremierul Dragnea s-a aflat și ieri în Teleorman, ocazie cu care a discutat cu sătenii și le-a ascultat plângerile acestora. 
 

Avertizarea cod roşu de inundaţii din Teleorman a fost ridicată, iar până marţi, la ora 18.00, rămân sub avertizare cod portocaliu râul Neajlov, în judeţul Giurgiu, râurile Călmăţui, Vedea, Teleorman, Sabar, Ialomiţa şi Pârâul Câinelului, pe sectoarele din judeţele Teleorman, Giurgiu şi Ialomiţa.

Cele mai citite

Parașutiștii și echipajul de zbor, în pericol din cauza închirierii avioanelor AN-2 scoase din uz

Un recent accident aviatic petrecut la Aerodromul Spătaru din Buzău a adus la lumină o situație îngrijorătoare în cadrul Ministerului Apărării Naționale (MApN)....

Ministrul agriculturii din China, cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii

Ministrul agriculturii din China este investigat pentru încălcarea legii și a disciplinei, a anunțat sâmbătă organismul de supraveghere anti-corupție al țării, potrivit Reuters. Tang Renjian,...

Opt activiști pentru climă au fost arestați pe aeroportul din Munchen după ce au pătruns pe pista lui

Aeroportul din Munchen s-a confruntat cu perturbări semnificative sâmbătă dimineața, când activiștii pentru climă din cadrul mișcării Last Generation au pătruns în incinta aeroportului...
Ultima oră
Pe aceeași temă