15.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialVictor Hănescu nu va juca împotriva Cehiei în Cupa Davis. Vezi explicaţia...

Victor Hănescu nu va juca împotriva Cehiei în Cupa Davis. Vezi explicaţia tenismenului

Victor Hănescu a decis să publice un comunicat în care să explice de ce a hotărât să nu evolueze în barajul de menţinere în Grupa Mondială a Cupei Davis, împotriva echipei Cehiei.

„Trec printr-o perioadă dificilă a carierei mele, după o primă jumătate a anului în care rezultatele obţinute în competiţii nu au fost mulţumitoare. Pentru a remedia aceste probleme, am început un proces de pregătire tehnică, iar în acest moment nu am siguranţa unui randament maxim şi a obţinerii unui rezultat bun în Cupa Davis”, a transmis Victor Hănescu.

Jucătorul îi anunţase în prealabil pe căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis, Andrei Pavel, şi pe preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir.

Hănescu va participa în această perioadă la un turneu de tip challanger disputat în Polonia, însă precizează că a luat această decizie pentru „a-şi perfecţiona regimul de joc”.

Jucătorul promis că, îndată ce va considera că este apt de jocul la cel mai înalt nivel, se va alătura din nou echipei României.

România şi Cehia se vor întâlni în perioada 16-18 septembrie, la Centrul Naţional de Tenis.

Cele mai citite

Străzi și locuințe din Constanța, afectate de inundații în urma unei ploi torențiale

În județul Constanța, marți dimineață, o ploaie torențială a provocat inundații care au afectat mai multe locuințe și străzi. Autoritățile au emis două mesaje...

Anul agricol 2024, excelent pentru producția de prune, dar provocările persistă în valorificarea ţuicii româneşti

Anul agricol 2024 a adus o recoltă generoasă de prune, în special pentru soiurile de vară și livezile situate în zonele de câmpie, unde...

Nicușor Dan recunoaște că „am fost relativ relaxaţi” în fața ciclonului din weekend

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni seară, că ”am fost relativ relaxaţi” când a venit ciclonul în weekend, deoarece sistemul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă