21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialViceprimarul PNG al Capitalei, numit de Boc in fruntea unei agentii guvernamentale

Viceprimarul PNG al Capitalei, numit de Boc in fruntea unei agentii guvernamentale

Viceprimarul PNG al Bucurestiului, Robert Constantin Ionescu, a fost numit de premierul Emil Boc in functia de presedinte al Agentiei de Compensare pentru Achizitii de Tehnica Speciala, el demisionand, luni, din postul detinut la Primaria Capitalei, pentru a prelua conducerea agentiei guvernamentale.

Ionescu a preluat postul de la Cristian Tarara, eliberat din functie prin decizie a premierului.

Contactat de Mediafax, Robert Constantin Ionescu a precizat ca a demisionat din functia de viceprimar al municipiului Bucuresti pentru a putea prelua conducerea agentiei guvernamentale, cu rang de secretar de stat.

Noul presedinte al Agentiei de Compensare pentru Achizitii de Tehnica Speciala a ajuns viceprimar general al Capitalei in iunie 2008, in urma intelegerilor dintre PDL si PNG.

Presedintele PNG-CD sector 2 din iunie 2007 si vicepresedinte al organizatiei de sector in intervalul octombrie 2006-iunie 2007, Robert Ionescu a candidat din partea PNG-CD la Primaria Sectorului 2 la alegerilor locale din iunie 2008.

Marti, este programata o sedinta extraordinara a CGMB, care are pe ordinea de zi desemnarea unui inlocuitor pentru Robert Ionescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă