19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVicepresedintelui CJ Arad i-a ars Buza dupa stripteuze

Vicepresedintelui CJ Arad i-a ars Buza dupa stripteuze

Agitatie mare, joi seara, in jurul Complexului Expo din Arad, ca doar se deschidea cea de-a III-a editie a Targului Erotic. In timp ce gazdele evenimentului se agitau ca totul se decurga normal, la poarta complexului isi faceau aparitia primii invitati, dar si primii amatori de produse erotice.
Vedetele porno se dezbracau linistite in fata celor care au intrat in incinta complexului, iar organizatorii dadeau semne de nervozitate, deoarece oficialii Aradului, invitati in fiecare an la eveniment, nu isi faceau aparitia.
Cand, deodata, la poarta Complexului Expo, apare, in urma unui travestit, vicepresedintele Consiliului Judetean Arad. Degajat, mai usor cu vreo 10 kilograme dupa cura de slabire pe care a tinut-o in ultima vreme, Gavril Buza a calcat increzator printre standurile cu produse erotice.
Fara sotie, caci se afla in misiune oficiala dupa cum a spus-o chiar el, vicele CJ, care se ocupa de cultura judetului, a facut o trecere rapida in revista a vibratoarelor, gelurilor si a altor articole de gen. Dupa care, amabil, cum ii place sa fie, vicele CJ i-a abordat pe reprezentantii mass-media.
A urmat o discutie sumara cu privire la comemorarea celor 13 generali maghiari executati la Revolutia de la 1848-1849 si despre situatia UDMR pe plan politic, dupa care Gavril Buza s-a pierdut in multime. L-am regasit dupa o bucata de timp transpirat si putin rosu la fata.
De mentionat ca, intre timp, reprezentanta unei case de productie din Cluj tocmai isi etalase goliciunea in fata spectatorilor. Asa ca l-am inteles pe Buza de ce era transpirat si imbujorat la fata. Apoi, pe scena din complex au urcat mai multe domnisoare care au prezentat cateva dansuri erotice. Vicele CJ Arad era in primele randuri si urmarea cu interes fenomenul „cultural” care se derula sub ochii lui.
Timpul trecea, iar Buza nu se mai dadea dus acasa, unde il astepta sotia si cei doi copii. Nurii domnisoarelor l-au aprins atat de tare pe vicepresedintele CJ, incat a plecat sa-si cumpere bilet la show-urile erotice organizate „dupa perdea”, adica intr-un separeu special amenajat.
L-am lasat pe Gavril Buza sa se delecteze in liniste in fata dansurilor erotice, caci a doua zi a participat la comemorarea celor 13 generali maghiari executati in Revolutia de la 1848-1849, iar printre invitati se afla si seful lui de partid, Marko Bela.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă