12.8 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăSpecialVezi cine renunţă voluntar la concedii

Vezi cine renunţă voluntar la concedii

58% dintre britanici sunt obsedaţi de muncă şi îşi scurtează pauza de masă până la 30 de minute, iar 11% nu merg niciodată în concediu, relatează Association Press.

Studiul realizat de Monarch Airlines a arătat că aproximativ 6% dintre angajaţi nu stau în pauza de masă mai mult de 10 minute.

Femeile preferă să meargă la cumpărături în pauza de la mijlocul zilei, în timp ce bărbaţii preferă exerciţiile fizice într-o măsură de două ori mai mare.

Sondajul a mai arătat că tinerii angajaţi sunt mai predispuşi să aleagă destinaţii de vacanţă din străinătate, în timp ce angajaţii cu vârsta mai mare de 35 de ani tind să aleagă destinaţii locale pentru a-şi petrece concediul.

Un alt studiu realizat de hotels.com a arătat că rezervările pentru vacanţe la ski au crescut, în comparaţie cu anul trecut, cu 71% în Italia şi cu 50% în Franţa şi Elveţia.

Cele mai citite

Deficit bugetar mai mare în ianuarie 2024 față de 2023: 7,9 miliarde lei

Deficitul bugetului consolidat a fost de 0,45% din PIB în luna ianuarie a acestui an, comparativ cu 0,25% din PIB în prima lună a...

S-a descoperit ascunzătoarea lui Big Brother de la Bruxelles!

Cititorii noștri sunt deja familiarizați cu ceea ce înțelegem noi prin sintagma “statul de drepți,” un antonim al statului de drept - ființând ca...

ONU avertizează că asistența umanitară în Gaza se va încheia în cazul unei ofensive la Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a avertizat luni că programele de asistenţă umanitară din Fâşia Gaza se vor încheia în cazul unei ofensive...
Ultima oră
Pe aceeași temă