25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVersiunea pentru mobile a jocului "Medal of Honor", realizata de romani

Versiunea pentru mobile a jocului „Medal of Honor”, realizata de romani

Cunoscutul joc „Medal of Honor” are acum o versiune pentru telefoanele mobile, ce a fost creata de romani. Pornind de la versiunea de baza, studioul Electronic Arts din Romania – subdivizie a liderului de pe piata internationala de entertainment interactiv, a creat versiuni individuale pentru 250 de modele de telefoane mobile, reprezentative pentru piata din Europa si Statele Unite.
MEDAL OF HONOR Mobile se bazeaza pe varianta cunoscutului joc pentru PC si consola, insa, pe langa intensitatea jocului si autenticitatea conflictelor, posesorii de telefoane performante se vor bucura si de o grafica deosebita.
Actiunea jocului se petrece in timpul celui de-al doilea razboi mondial, cand germanii pregatesc lansarea primei rachete ghidate, V2. Un commando special este trimis pe urmele rachetei V2 si a creatorilor ei.
Ca unic supravietuitor al echipei speciale, singur in spatele liniilor inamice, pasionatul de jocuri pe mobil trebuie sa se infiltreze in diferitele baze pentru a afla informatii despre racheta, sa gaseasca locul unde este produsa racheta si sa o distruga. Lupta in sase misiuni intense, pe strazile orasului devastat de razboi si in cladirile puternic pazite, folosind atacul corp-la-corp, carabina, pusca cu luneta si mitralierele. Traseul sau nu este unul usor si este presarat cu multe pericole. Pacea depinde de rezultatul acestei operatiuni.
Proiectul a fost terminat la sfarsitul lunii octombrie si a fost distribuit de-atunci in intreaga Europa de Vest. In Romania, aceasta versiune poate fi descarcata prin portalul Vodafone live!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă