20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVedete, pe post de Mos Nicolae

Vedete, pe post de Mos Nicolae

Anul acesta Mos Nicolae a sosit mai devreme pentru toti prichindeii care s-au strans, la Teatrul Tandarica, la lansarea „Cutiutei cu povesti 2”, un album cu cinci povestioare, produs de MediaPro Music.
Copii, dar si parinti si bunici, toti au avut parte de sute de baloane colorate, concursuri, cadouri, cantecele vesele si basme de neuitat. In compania a trei mari actori – Florin Piersic, Daniela Nane si Florin Piersic Jr., copiii au descoperit minunata poveste a Magicianului Oache. In plus, Loredana, Alin Oprea de la Talisman si Daniela Nane i-au antrenat pe cei mici intr-un joc al celor mai frumoase cantecele din colectia Cutiuta Muzicala.
Grupul Vitamina Vesela a pregatit multe surprize pentru cei prezenti, atragandu-i pe copii in cele mai distractive concursuri. La evenimentul organizat de MediaPro Music, vedetele si copiii acestora nu au intarziat sa apara.
Printre cei prezenti s-au numarat: Kamara de la Alb-Negru si fetita sa, Mihai Dedu impreuna cu sotia si baietelul, Loredana si fetita sa, Elena, Liliana Stefan, „mamica seriei Cutiutelor”, Cabral si fiica sa.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă