17.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialVedetฤƒ post-mortem: รฎnmormรขntฤƒri transmise live, pe internet

Vedetฤƒ post-mortem: รฎnmormรขntฤƒri transmise live, pe internet

Dacฤƒ nu ai reuลŸit sฤƒ devii vedetฤƒ în timpul vieลฃii, moartea ลฃi-ar putea împlini visul. FunerarTV este un site înfiinลฃat în 2010, „specializat cu preluarea, înregistrarea ลŸi transmiterea live, pe internet a întregii game de servicii funerare, de la pregฤƒtirile iniลฃiale ลŸi pânฤƒ la final”, dupฤƒ cum spun chiar patronii afacerii, pe prima paginฤƒ a platformei.  
 
 Cu un motto foarte atractiv: „Vrei sau nu, tot aici ajungi”, site-ul sperฤƒ sฤƒ îi convingฤƒ pe adepลฃii exhibiลฃiilor morbide cฤƒ meritฤƒ sฤƒ investeascฤƒ într-o transmisiune în direct a înmormântฤƒrii unei persoane dragi. Mai mult, Funerar TV îลฃi face o promisiune înduioลŸฤƒtoare: „Nu te vom uita niciodatฤƒ”. 
 
 DeลŸi poate pฤƒrea sinistru, scopul site-ului este unul nobil. El rฤƒspunde nevoilor acelor persoane care se aflฤƒ peste hotare în momentul în care o persoana dragฤƒ decedatฤƒ este înmormântatฤƒ. În cazul în care fiii rฤƒtฤƒcitori vor sฤƒ ia parte la slujbฤƒ ลŸi la punerea în groapฤƒ a rฤƒposatului, au ocazia sฤƒ facฤƒ live streaming pe FunerarTV.ro ลŸi sฤƒ îลŸi împace conลŸtiinลฃa. 
 
 Preลฃurile nu sunt tocmai accesibile. Pentru o filmare cu o camerฤƒ, veลฃi plฤƒti 170 de euro. Dacฤƒ vreลฃi 2 camere, ลŸi montaj, o sฤƒ scoateลฃi din buzunar 580 de euro. Filmarea cu 3 camere ลŸi regie de montaj este deja un lux: 840 de euro. În definitiv, este ultima ลŸansa a rฤƒposatului sฤƒ joace într-un film. De ce sฤƒ nu investeลŸti?

 Oricât de lugubru ar pฤƒrea, pompele funebre au devenit o afacere în România. Într-un fel, este un semn de progres. ลži moartea face parte din viaลฃa noastrฤƒ agitatฤƒ, intoxicatฤƒ cu „idealurile” culturii de consum. De ce sฤƒ o ignorฤƒm? AลŸadar, dacฤƒ vrei o înmormântare creativa, excentricฤƒ ลŸi…live, apeleazฤƒ fฤƒrฤƒ teamฤƒ la serviciile oferite de avangarda antreprenorilor funerari autohtoni.   

Cele mai citite

Morศ›i de beศ›i

Peste 260 de schelete umane au fost descoperite รฎn ultimele patru luni cu ocazia descฤƒrcฤƒrii arheologice a zonei unde urmeazฤƒ sฤƒ se construiascฤƒ...

Morศ›i de beศ›i

Peste 260 de schelete umane au fost descoperite รฎn ultimele patru luni cu ocazia descฤƒrcฤƒrii arheologice a zonei unde urmeazฤƒ sฤƒ se construiascฤƒ...

Dialog satiric รฎntre vaci: Din ciclul Fermier la UE m-aศ™ duce

โ€“ Ole, Torero! โ€“ Oleu, teroare! Cฤƒ de cรขnd am intrat รฎn UE, s-a dus liniลŸtea boilor ลŸi taurilor noลŸtri! โ€“ AลŸa e! Nu vezi...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ