9.2 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSpecialVastag si Doroftei sunt asteptati la Iasi

Vastag si Doroftei sunt asteptati la Iasi

» Ieri a debutat la Iasi Cupa Romaniei la box pentru seniori, competitie ce se va incheia joi, cu gala finala. Vasile Catea, organizatorul evenimentului, i-a invitat la galele finale si pe fostii campioni Francisc Vastag si Leonard Doroftei.

In aceasta saptamana, Iasiul este capitala boxului amator romanesc. Sala Polivalenta gazduieste incepand de ieri si pana joi intrecerile Cupei Romaniei, prima competitie pugilistica rezervata seniorilor din calendarul Federatiei. Iar cum organizatorul competitiei, Vasile Catea, doreste sa se prezinte la inaltime, i-a invitat la acest eveniment si pe fostii mari campioni Francisc Vastag si Leonard Doroftei.

"Cupa Romaniei din acest an va avea un nivel foarte ridicat, pentru ca reprezinta si un criteriu de selectie pentru lotul national care ne va reprezenta la Campionatul Mondial din luna august. Va urca in ring tot ce are mai bun Romania la nivel de seniori si, cu siguranta, spectatorii vor avea parte de meciuri tari. Printre invitatii speciali la Cupa se numara si fostii mari campioni Francisc Vastag si Leonard Doroftei, care mi-au promis ca vor veni macar la galele finale", a declarat vicepresedintele Federatiei Romane de Box, Vasile Catea, organizatorul evenimentului de la Iasi. La intrecerea din "Polivalenta" si-a anuntat prezenta si seful FR Box, Rudel Obreja.
Competitia a debutat aseara cu preliminariile si se va incheia joi, cu gala finala, in ring urmand sa urce aproximativ 100 de pugilisti de la 40 de cluburi.

GHINION

» Ieseanul Zarif, accidentat
Radu Zarif (CS Gladiatorul), unul dintre iesenii cu sanse reale la locul I, a fost nevoit sa declare forfait la Cupa Romaniei. "Zarif s-a impiedicat in timpul unei sedinte de alergari, a cazut si si-a rupt mana, astfel ca nu mai poate boxa", a spus Catea.

Cele mai citite

Deținuții din Pentitenciarul Brăila mai pot primi în pachete doar produse feliate, în folie vidată

O nouă restricție se adaugă la lista de interdicții presupuse de executarea unei pedepse în închisoare, pentru că deținuții nu vor mai avea...

Explozie în județul Dolj. FOTO

Pompierii din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj fac măsurători privind eventuale emanaţii de gaze naturale în comuna Calopăr, după ce, vineri...

ÎPS Teodosie, prima reacție după ce a fost sancționat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a avut azi prima reacție după ce a fost sancționat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române cu „dojană...
Ultima oră
Pe aceeași temă