20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVasluiul invinge Steaua si viseaza frumos

Vasluiul invinge Steaua si viseaza frumos

FC Vaslui a produs prima mare surpriza a campionatului, invingand vicecampioana Steaua Bucuresti cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, intr-un meci din cadrul primei etape a Ligii I de fotbal. Golul de trei puncte a fost marcat de Ljubinkovic.

"Dupa ce le-am dat trei celor de la AS Roma, nu ne putem incurca de vasluieni. Daca nu batem la Vaslui, pot spune ca Steaua mea este de tinichea", spunea increzator in victorie patronul stelist Gigi Becali, cu o zi inaintea partidei de pe terenul gruparii pregatite de Viorel Hizo. Prin jocul etalat, Steaua a aratat insa exact ca in cele mai sumbre predictii ale patronului: de tinichea. FC Vaslui a controlat jocul cu vicecampioana, si-a creat mai multe ocazii si s-a impus la limita, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de sarbul Marko Ljubinkovic (25), dupa o greseala a portarului columbian Robinson Zapata. Ljubinkovic a trimis cu capul de la distanta spre poarta, nu foarte puternic, iar Zapa a scapat balonul in plasa printre maini, dupa ce mingea sarise dintr-un smoc de iarba in fata sa.
Extrem de fericit la finalul partidei, finantatorul Adrian Porumboiu a afirmat ca Vasluiul a fost cu mult peste Steaua. "Cine a fost neutru la acest meci si nu cunostea echipele spunea probabil ca Vasluiul este echipa de Champions League, nu Steaua. Am fost cu mult peste Steaua, iar victoria noastra este meritata. Am avut o linie de mijloc net superioara si acest lucru a facut diferenta", a spus Porumboiu, care le-a promis prime regesti jucatorilor sai dupa acest succes.

Doua eliminari
Ambele formatii au incheiat meciul in inferioritate numerica. Primul eliminat a fost stoperul stelist Sorin Ghionea, in minutul 81, dar egalitatea numerica pe teren a fost restabilita dupa doar trei minute, cand vasluianul Petar Jovanovic a fost trimis si el la cabine.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă