39.1 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSpecialVaslui - izolaţi de viitură

Vaslui – izolaţi de viitură

Peste 1.000 de locuitori din satul Doagele, judeţul Vaslui, au rămas izolaţi, vineri seară, din cauza unei viituri care a acoperit în întregime singurul pod de la intrarea în localitate, făcând imposibil accesul autovehiculelor în sat, transmite Mediafax.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, drumul care asigură legătura cu localitatea Doagele, comuna Dragomireşti, a fost blocat, vineri seară, după ce singurul pod de acces, aflat chiar la intrarea în localitatea, a fost acoperit de apă în urma ploilor abundente din ultimele zile.

„Situaţia ne-a fost comunicată de autorităţile din comuna Dragomireşti, care vor mobiliza Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă dacă va fi nevoie şi vor apărea probleme în zonă. Din păcate, este singurul drum de acces în localitate şi va fi greu să intervenim dacă va trebui ca ambulanţa sau pompierii să intre în sat. Nu ştim în cât timp se vor retrage apele astfel încât podul să fie din nou circulabil, dar sperăm să se întâmple cât mai repede”, a declarat vinerei purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Radu Benchea.

Localitatea Doagele este a doua din judeţul Vaslui, după Broşteni, care rămâne izolată în cursul zilei de vineri din cauze unei viituri care a acoperit podul de acces în sat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă