20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVarsatorul

Varsatorul

Weekendul acesta il traiti din plin mai ales ca urmeaza o perioada stresanta la locul de munca, cu multa truda, dar si cu o doza de insecuritate care va tulbura in plus.

Dar oricum inca aveti ce trai si alaturi de cine, pentru ca se pare sunteti implicati intr-o relatie romantica care v-a cam furat mintile. Incepand de luni, ramaneti conectat la idila dvs. astfel incat nu va sta capul la nimic din ce ar trebui. Stati conectat la toate modalitatile de a comunica cu persoana pe care doar dvs. o stiti, lasati totul balta daca da un semn de viata, reusiti parca chiar sa va imbujorati la fata cand va vorbeste, nici nu va mai amintiti de cand nu vi s-a mai intamplat asa ceva.

Va trebui la un moment dat sa lasati vocea dvs. interioara sa va coordoneze, sa va pondereze astfel incat sa faceti fata ocupatiilor de zi cu zi. Sigur ca tonusul bun va ramane, ca si doza de optimism si inteligenta creativa, care acum intrece orice imaginatie. Astfel veti face viata cotidiana suportabila, ba mai mult, va veti remarca prin unele intreprinderi care vor uimi sefii.

Totusi o mica intepatura din partea acestora nu va lipsi, dar dvs. stiti sa parati, pe de o parte, dar si sa va remontati astfel incat sa nu lasati sa va strice buna dispozitie interventia lor. O stare de disconfort apare atunci cand dati fata cu o figura mai constipata din anturajul dvs., o persoana care prin tot ceea ce face va agaseaza, considerand ca nu aveti nici timp, nici energie pentru a asculta necazurile altora.

In realitate nu prea aveti timp pentru nimeni, vreti sa fiti lasati in pace de toti si de toate acele lucruri stupide pentru care nu aveti nici o inclinatie deoarece nu reusiti sa empatizati cu nimeni acum cand sufletul dvs. este atat de plin de lucruri frumoase.

Referitor la bani se poate spune ca sunteti in asteptarea unor noi incasari, iar referitor la sanatate va simtiti excelent, desi aveti nasul infundat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă