12.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialVânătoarea de dinaintea descinderilor. Ce au ridicat anchetatorii de la locuinţa lui...

Vânătoarea de dinaintea descinderilor. Ce au ridicat anchetatorii de la locuinţa lui Condescu

O armă de vânătoare şi doi saci cu carne de vânat au fost ridicate, luni dimineaţă, de la locuinţa din Târgu Jiu a lui preşedintelui Consiliului de Administraţie al clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu. Ginerele liderului sindical a plecat cu o maşină a poliţiei pentru a da explicaţii anchetatorilor.

CITIŢI ŞI: Sediul clubului PANDURII Târgu Jiu şi locuinţa lui Marin Condescu, percheziţionate de poliţie şi procurori.

Ginerele liderului sindical, Radu Pavel, susţine că arma ridicată de poliţişti este deţinută legal, iar carnea este de la o vânătoare autorizată la care a fost duminică, informează Mediafax.

„Am fost duminică la o vânătoare autorizată şi nu e niciun fel de problemă. Totul a fost ridicat pentru a se face verificări şi a se stabili că e legal. Merg acum cu poliţiştii tocmai pentru a răspunde la toate întrebările”, a spus Radu Pavel.

Percheziţiile continuă la sediul clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu şi la sediul din Capitală al Federaţiei Naţionale Mine Energie.

CITIŢI ŞI: Condescu, audiat de poliţişti: Echipa de fotbal Pandurii a primit 1,6 milioane lei din banii minerilor

Poliţiştii şi procurorii au descins, luni dimineaţă, la locuinţa preşedintelui Consiliului de Administraţie al clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, la sediul clubului şi la sediul din Capitală al Federaţiei Naţionale Mine Energie, Condescu fiind suspectat de spălare de bani şi fals.

Marin Condescu mai este cercetat într-un dosar penal care are legătură tot cu un împrumut acordat echipei de fotbal Pandurii, ancheta fiind începută iniţial în vară de Parchetul Judecătoriei Târgu Jiu, care şi-a declinat competenţa către Parchetul Tribunalului Gorj, iar de acolo dosarul a ajuns la DNA.

În cursul primăverii, conducerea Complexului Energetic Oltenia (CEO), principalul finanţator al clubului Pandurii, a depus trei plângeri penale împotriva lui Marin Condescu, cerând clarificări asupra modului de cheltuire a unor mari sume de bani. Ulterior, reprezentanţii CEO au cerut de mai multe ori înlocuirea lui Condescu din funcţia de preşedinte al CA de la Pandurii, fără rezultat însă, o nouă şedinţă care vizează schimbarea acestuia din funcţie fiind programată la jumătatea acestei luni.

Cele mai citite

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...

Aproximativ 28.000 de locuințe nu sunt alimentate cu energie electrică

Aproape 28.000 de locuințe nu erau alimentate cu energie electrică luni dimineaţa, în urma incidentelor apărute în timpul nopţii pe reţelele de medie şi...

Studiu: Disponibilizările la nivel global în scădere în 2024, dar îngrijorarea privind epuizarea angajaților crește

Potrivit unui studiu realizat de compania de outplacement LHH, 73% dintre liderii de resurse umane la nivel global iau în considerare sau efectuează disponibilizări...
Ultima oră
Pe aceeași temă