19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVan Marwijk, selecţionerul Olandei: Am fost foarte prudenţi cu Robben

Van Marwijk, selecţionerul Olandei: Am fost foarte prudenţi cu Robben

Selecţionerul Olandei, Bert Van Marwijk, a declarat că staful său a fost foarte prudent cu mijlocaşul formaţiei Bayern München, Arjen Robben, în timpul Cupei Mondiale din această vară, informează AFP, potrivit Mediafax.

Van Marwijk a reacţionat astfel după acuzaţiile conducătorilor clubului Bayern München, care au spus că Robben nu ar fi trebuit să joace la turneul final din Africa de Sud.

„Am auzit că Arjen ar putea fi inapt mai multe săptămâni. Este o lovitură puternică pentru el. Vreau să-l asigur de sprijinul meu în această perioadă grea. Nu mă pot pronunţa în legătură cu accidentarea sa. Pot spune doar că, în timpul turneului final, noi am fost foarte prudenţi cu el. Ceea ce s-a întâmplat rămâne un mare mister”, a spus Van Marwijk. Arjen Robben este accidentat la o coapsă şi ar putea lipsi tot turul de campionat.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a suferit o ruptură musculară la coapsa stângă înaintea turneului final al Cupei Mondiale din 2010, în meciul de pregătire cu Ungaria, scor 6-1, disputat în 5 iunie, la Amsterdam. El nu a jucat în primele două partide ale Olandei la CM, însă apoi a fost folosit, marcând şi două goluri.

Robben s-a accidentat din nou, la aceeaşi coapsă, odată cu reluarea pregătirilor la echipa sa de club, iar medicul campioanei Germaniei, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, a declarat că problema olandezului a recidivat deoarece a fost forţat să joace în Africa de Sud, nefiind recuperat total.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă