21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialValeriu Stoica (PDL) a fost amendat de poliţiştii de la Rutieră pentru...

Valeriu Stoica (PDL) a fost amendat de poliţiştii de la Rutieră pentru că rula cu 158 km/h pe A1 (video)

Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica a fost unul dintre şoferii amendaţi duminică de Poliţia Rutieră pe autostrada Bucureşti-Piteşti, democrat liberalul fiind suprins de radar mergând cu viteza de 158 km/h, în condiţiile în care viteza legală pe A1 este de 130 km/h, potrivit Newsin.

Valeriu Stoica a fost surprins, duminică, de radarul Poliţiei Rutiere, mergând spre Bucureşti, pe autostrada A1, cu 158 km/h, relatează Realitatea TV. Democrat-liberalul a primit o amendă contravenţională şi trei puncte de penalizare. În afară de faptul că a depăşit viteza legală politicianul conducea şi fără a avea luminile de întâlnire aprinse, deşi pe autostradă acest lucru este obligatoriu şi pe timpul zilei.

„Nu ştiu, cred că 140-135, nu ştiu exact”, a spus vicepreşedintele PDL când a fost întrebat de jurnalişti cu ce viteză rula când a fost suprins de radar. Stoica a spus că se grăbea, deoarece avea o problemă personală de rezolvat şi a admis că maşina de teren pe care o conducea a făcut să nu-şi dea seama când a ajuns să depăşească viteza legală.

Poliţia Autostrăzi organizează, duminică, între orele 11.00-14.00, o acţiune ce vizează creşterea gradului de siguranţă rutieră pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Astfel, pe autostradă sunt amplasate mai multe radare iar echipajele Poliţiei Rutiere îi amendează pe şoferii vitezomani. De altfel, până la această oră, foarte mulţi şoferi au fost sancţionaţi, cea mai mare viteză suprinsă de radare pe A1 fiind de 175 km/h.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă