6.1 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăSpecialVacanţă cu surprize… plăcute

Vacanţă cu surprize… plăcute

Dacă unii vor merge în tabere sau la ţară la bunici, pentru cei rămaşi în Capitală nu sunt foarte multe activităţi interesante de făcut.
Dar iată o propunere interesantă: o “Expoziţie de iepuraşi, păsări şi animăluţe de colecţie” care se va desfăşura în perioada 11-22 aprilie în Şoseaua Pantelimon, lângă OMV, pe locaţia fostei fabrici Electroaparataj.
Printre cele 300 de animăluţe găsiţi: iepuraşi germani, “cap de berbec” şi de Angora, găini indiene, chinezeşti, englezeşti sau americane, porcuşori de Guineea şi chinchilla, simpatici papagali şi porumbei, păuni şi fazani, dar şi câteva vedete surpriză ale expoziţiei. Toate acestea îi aşteaptă pe vizitatori, timp de 11 zile, aici în  Şoseaua Pantelimon – la Electroaparataj, pentru o experienţă de neuitat.
Detalii despre eveniment se găsesc pe site-ul: www.nextlevelevents.ro.
Pentru ziua de 14 aprilie, începând cu orele 12.00, este pregătită “Competiţia de prins iepuraşi”, acţiune la care pot participa copiii cu vârste între 3 şi 5 ani. Marele premiu: un iepuraş viu!
Pentru data de 16 aprilie este pregătită “Competiţia de prins puişori de găină” care va începe la orele 16.00; premianţii vor pleca acasă cu “cocoşi juniori” şi puicuţe.
Locurile sunt limitate! Înscrierile se fac la locaţie.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 10 ani, însoţiţi de un adult este gratuit. Pentru adulţi preţul biletului este de 5 lei.
Organizatorii evenimentului sunt Next Level Events şi “Asociaţia crescătorilor de păsări de genotecă din Bucureşti şi judeţul Ilfov – Pajura”.
Publicul este aşteptat de miercuri 11 aprilie, începand cu orele 12.00, până la orele 20.00, joi şi vineri de la 10.00 la 20.00, iar sâmbătă 14 aprilie de la 10.00 până la orele 16.00. După pauza de o zi impusă de sărbătorirea Paştelui redeschidem expoziţia luni 16 aprilie, a doua zi de Paşti, începând cu orele 14.00, până la orele 20.00.
Din 17 până în 22 aprilie programul de funcţionare va fi de la orele 10.00 la 20.00

Cele mai citite

Premierul Ciolacu vede tot coaliția PSD-PNL la guvernare și în 2025

Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni seară că prin formarea coaliţiei PSD-PNL s-a asigurat stabilitate politică şi că, în acest moment, nu vede altă...

Odiseea Tezaurului României de la Moscova, povestită de Politico

Publicația Politico a prezentat în această dimineață un material dedicat ”Tezaurului de aur al Băncii Naționale a României care a fost trimis la...

Rusia – Ucraina, ziua 720: Lituania va contribui la planul ceh de creștere a stocului de muniție pentru Kiev

Lituania a anunţat că se va alătura iniţiativei cehe de a procura muniţie de artilerie pentru Ucraina.Premierul lituanian Ingrida Simonyte a făcut o promisiune...
Ultima oră
Pe aceeași temă