21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVa sunt favorizate parteneriatele, procesele si afacerile personale. Cheltuiti bani sau o...

Va sunt favorizate parteneriatele, procesele si afacerile personale. Cheltuiti bani sau o problema de sanatate apare peste noapte. Nu puteti miza pe imprumuturi.

Primiti o declaratie de dragoste pasionala din partea persoanei iubite. In societate faceti impresie buna si veti impresiona o persoana de la serviciu.
Dati dovada de seriozitate si aveti idei originale ce ii vor soca pe unii. Nu este exclus sa apara o problema de familie sau sa aveti o discutie aprinsa cu un barbat influent. S-ar putea sa primiti un cadou.
S-ar putea sa aveti musafiri in casa sau sa va intalniti cu prieteni dragi la un pahar de vorba. Va ocupati mai mult de situatia financiara si de afaceri marunte.
Fluctuatiile financiare nu va afecteaza prea mult iar prezenta dv. in public este mai mult decat agreabila. Partenerul va da o veste de mult asteptata. Se anunta succese particulare.
O persoana mai in varsta v-a pregatit o surpriza pentru aceasta perioada. Ar fi bine sa evitati stresul. In cuplu se anunta clipe tensionate, dar se vor diminua rapid.
Reluati relatiile cu rudele sau primiti vizita unei persoane feminine din familie. Un prieten va trimite vesti care va aduc bucurie. Nu este o zi buna pentru activitati riscante.
Un prieten va face o propunere de parteneriat care va surprinde. Cu sanatatea stati bine iar intalnirea cu prietenii apropiati va deconecteaza. In dragoste puteti avea mici nemultumiri.
Va pregatiti pentru un drum mai lung sau pentru un examen. Posibilitatile de distractie va surprind, dar surprizele pot fi placute. Familia va sprijina.
O propunere din partea persoanei iubite va surprinde placut si va face mult mai indraznet. Vestile din domeniul carierei nu sunt pe placul dv., va ganditi la un drum mai lung.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă