20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUşile glisante Eclisse modelul Syntesis® Line

Uşile glisante Eclisse modelul Syntesis® Line

SYNTESIS® LINE este un sistem de glisare a uşilor fără finisaje externe, care permite culisarea unui singur panou de uşă, iar SYNTESIS® LINE Estensione permite culisarea a două uşi simetrice, în oglindă. Ambele versiuni reprezintă o soluţie modernă, perfectă ambientelor minimaliste şi amenajărilor exclusiviste.

Noua linie de modele Eclisse SYNTESIS® LINE cuprinde sisteme de glisare fără tocuri şi pervaze. Lipsa finisajelor externe favorizează integrarea perfectă a suprafeţei culisante, punând tehnica şi designul sub semnul contemporaneităţii. Uşa este incorporată în perete, permiţând realizarea unor configurări personalizate, cu rezultate estetice superioare.

Incorporarea totală a structurii în perete este asigurată prin prezenţa profilelor perimetrale speciale. Acestea sunt pregătite pentru chituire cu ipsos, în cazul pereţilor din gips-carton sau pre-tencuite în cazul pereţilor din zidărie. De asemenea, un rol semnificativ îl are şi tocul principal acoperit cu PVC gofrat. Toate aceste caracteristici asigură un nivel superior de aderenţă al materialelor de finisare şi o uniformitate perfectă a produselor de colorare (vopsea, lavabila etc), iar riscul de exfoliere este prevenit. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă