25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialUPDATE Preşedintele Federaţiei de Hochei dezminte: Nu am spus că voi pleca...

UPDATE Preşedintele Federaţiei de Hochei dezminte: Nu am spus că voi pleca de la FR Hochei şi voi lua jucătorii cu mine

Preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Tanczos Barna, a dezminţit, joi, că ar fi declarat că va pleca de la conducerea forului şi va lua cu el jucătorii, informează rohockey.ro.

„La conducerea federaţiei am venit singur, susţinut de colegi şi prieteni, care au avut încredere în mine. Când voi pleca, voi pleca tot singur, fără să iau cu mine jucători sau antrenori. Prezenţa jucătorilor la echipa naţională – mai ales a celor care joacă în campionatele din România – a fost pentru mine ceva sfânt, obligatoriu şi unde nu am făcut compromisuri niciodată”, a afirmat Barna Tanczos.

Conform presei, Barna Tanczos ar fi declarat că va pleca de la conducerea Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă şi va lua cu el toţi jucătorii de etnie maghiară.

Preşedintele Federaţiei Române de Hochei, Tanczos Barna, a ameniţat cu demisia şi a ironizat România, în urma scandalurilor în care au fost implicaţi jucătorii de hochei, potrivit gsp.ro.

Declaraţia vine după ce unul dintre cei mai buni jucători ai naţionalei, Tihamer Becze, care joacă pentru HSC Miercurea Ciuc, a spus că Ţinutul Secuiesc a bătut Ungaria, şi nu România. Tanczos Barna a precizat că se gîndeşte să plece cu toţi jucătorii din ţară pentru ca toată lumea să fie mulţumită.

Noi trebuie să apreciem rezultatele echipei naţionale după performanţele sportive, nu după cele de etnie, rasă şi-aşa mai departe. Toată lumea îi face nenorociţi pe cei din etnia maghiară, primesc mesaje că mai bine jucăm în Liga Z decît să avem unguri în echipă şi-aşa mai departe. Cei care n-ar simţi nimic pentru România şi pentru ţara natală ar pleca cum s-a mai întîmplat”, a spus el.”

„Dacă în România se vrea, o să-i exludem pe toţi maghiarii din Harghita care joacă în echipa asta. O să plec cu toţi jucătorii din România ca să fie toată lumea mulţumită şi să jucaţi în Liga H! Încet, încet o să plece toţi din ţara asta minunată”, a mai spus Barna la Radio GSP.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă