5.8 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSpecialUPDATE: Liderul formaţiei Şuie Paparude, transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din...

UPDATE: Liderul formaţiei Şuie Paparude, transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Bucureşti

UPDATE: Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a fost transferat, vineri după-amiază, de la Timişoara la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală.

Liderul trupei “a fost preluat şi predat în stare stabilă”, a a declarat, pentru Mediafax, coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.

_ _ _ _ _

UPDATE: Artistul Mihai Câmpineanu, se află sub supraveghere medicală la Clinica ATI din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Urgenţă Timişoara şi este supus unor investigaţii medicale de specialitate, precum şi altor investigaţii aferente, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei “România liberă”.

În urma rezultatelor, medicii vor stabili dacă pacientul poate fi transferabil sau nu.

_ _ _ _ _

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a fost, din nou, intubat de către medicii de la Spitalul Judeţean din Timişoara, conform B1 TV.

_ _ _ _ _

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a ieşit din comă şi este conştient, transmite Mediafax.

Conform acestuia, Mihai Câmpineanu se află “pe un trend ascendent”, nu mai primeşte  sedative şi a fost detubat, a explicat directorul medical al Spitalului Judeţean din Timişoara,  Florin Bîrsăşteanu.

Totodată, Câmpineanu se află în continuare sub supravegherea medicilor de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean din Timişoara, unde este internat.

Întrebat dacă artistul va fi transferat la Bucureşti, Bîrsăşteanu a declarat că “deocamdată nu se pune problema aceasta”.

Citeşte şi: Mihai Câmpineanu de la Şuie Paparude a ajuns la spital. E în comă după un infarct. I s-a făcut rău după un concert

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a suferit un infarct miocardic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la finalul unui concert susţinut la Timişoara.

Colegii de trupă, care au şi sunat la 112, afirmau că Mihai Câmpineanu le-a spus, după concert, că are dureri puternice în zona pieptului, apoi acesta s-a prăbuşit la pământ. În cădere, cântăreţul s-a lovit la faţă.

Duminică dimineaţă, Mihai Câmpineanu a fost transferat de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Timişoara la Institutul de Boli Cardiovasculare, fiind supus unei coronografii, medicii luând decizia de a-i monta două stenturi pe artera pulmonară. De asemenea, Câmpineanu a fost supus şi analizelor neurologice, specialiştii fiind rezervaţi în privinţa stării neurologice a artistului după infarctul suferit sâmbătă noapte.

Luni, Mihai Câmpineanu a fost transportat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Judeţean din Timişoara, cu o ambulanţă specială, care asigură condiţii de terapie intensivă pe durata transferului. La Spitalul Judeţean, el a fost supus mai multor investigaţii medicale.

Marţi, directorul medical al Spitalului Judeţean din Timişoara, Florin Bîrsăşteanu, declara că lui Mihai Câmpineanu i s-au făcut unele investigaţii, un RMN, însă despre rezultate nu putea spune prea mult, la cererea familiei. El se afla în comă indusă de medicamente, fiind intubat, iar medicul spunea că starea lui nu era “foarte încurajatoare”, dar că el nu are leziuni hemoragice cerebrale.

Cele mai citite

FSB acuză British Council de spionaj pentru Ucraina

Serviciile de securitate ruse (FSB) au acuzat miercuri British Council, agenţia britanică pentru educaţie şi cultură, de colectarea de informaţii militare de la refugiaţii...

Bursa a atins un nou maxim istoric miercuri

BET, indicele de referinţă al Bursei de Valori Bucureşti, s-a apreciat miercuri, 21 februarie cu 1,1% la 15.888,48 puncte, un nou maxim istoric, deci...

Regele Charles este văzut prima dată la muncă după diagnosticul de cancer

Regele Charles a fost fotografiat întâlnindu-se cu prim-ministrul Rishi Sunak. Este pentru prima dată când este văzut la muncă, după diagnosticul de cancer, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă