12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. INCENDIU VIOLENT la o fabrică de lângă Capitală

UPDATE. INCENDIU VIOLENT la o fabrică de lângă Capitală

UPDATE: Incendiul de la depozitul unei fabrici de mezeluri de pe Şoseaua de Centură a Capitalei a fost stins, iar echipele de intervenţie verifică dacă mai sunt focare care ar putea să reaprindă focul, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov, Simion Petruş.

În urma incendiului izbucnit la depozitul de aproximativ 2.000 de metri pătraţi de pe Şoseaua de Centură a Capitalei, care aparţine unei fabrici de mezeluri, nu au fost înregistrate victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, în timpul intervenţiei a existat şi risc de explozie, în condiţiile în care în depozit era şi un bazin cu oxigen.

“Bazinul cu oxigen a fost o prioritate a primelor echipaje care au ajuns la faţa locului. Echipele de intervenţie au fost sesizaţi despre acest bazin de către managerul societăţii, aflat la faţa locului”, a spus Simion Petruş.

Inspectorul şef al ISU Ilfov, Claudiu Cristian Avram, a declarat că depozitul era nou construit, iar avizul de securitate la incendiu era în curs de avizare.

_ _ _ _

Un incendiu a izbucnit, marţi dimineaţă, la o fabrică de mezeluri de lângă Capitală, informează realitatea.net.

Focul a afectat o hală de 2.000 de metri pătraţi şi ameninţă să se extindă la o altă clădire din zona Tunari.

„Este vorba despre un incendiu care a survenit la o hală de producţie aparţinând unei fabrici de mezeluri. Incendiul se manifestă violent la întreaga suprafaţă a halei, pe o suprafaţă de aproximativ 2000 de metri pătraţi. Până la momentul de faţă nu au fost identificate persoane afectate de eveniment”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov, Simion Petruş.

Pompierii intervin, la ora transmitereii acestei ştiri, cu 9 autospeciale de stingere cu apă şi spumă un echipaj de prim ajutor şi o autospecială de descarcerare.

Potrivit unor surse din rândul autorităţilor, depozitul cuprins de flăcări aparţine SC Doly-Com SRL.

Cele mai citite

SUA va prelungi un program de supraveghere electronică și telefonică în străinătate

Senatul SUA a aprobat sâmbătă prelungirea unui program de supraveghere electronică şi telefonică în străinătate, utilizat pe scară largă de serviciile de informaţii americane,...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă